Pedern

Pedern

Volontør fra Spania på Peder Morset folkehøgskole!

Jeg heter Maria Elena og jeg kommer fra Elche, i Spania. Jeg gjør EVS (European Voluntary Service) i Norge, på Peder Morset Folkehøgskole. Jeg elsker Norge og været her, og også menneskene fordi de er gode, og været er flott og vi kan se mye snø.

Jeg er på linja Idrett og Friluftsliv, og vi har mange aktiviteter. For eksempel ski, gå på tur, svømme, etc. På torsdag har vi Bomba, så vi kan danse sammen med studentene.

Jeg bor i et hus med 4 andre volontører, og vi liker å være sammen. Siste uke reiste vi til Oslo og det var en nydelig tur. Vi hadde møte med andre volontører fra Norge og vi skal besøke de senere i år 🙂

 

 

 

Andre saker

Gåtur til Selbu

Det hele startet en dag i sommer da min venn Erik kom på ideen om at vi måtte gå til skolen. Jeg var med på ideen fra første stund. Vi bestemte oss for at vi skulle gå fra meg i Trondheim, til skolen. Nå var det bare å så ideen[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *