Pedern

Pedern

Vinterkursuke

Vi har hat kursuke igjen denne uken på mandag, tirsdag og onsdag. Det var flere kurs: Vinterlys, Hest, Slalom og hundekjøring og Volleyball.

Jeg var på Slalom og hundekjøring. På mandag var det slalom, på tirsdag var det hundekjøring. På onsdag var det slalom igjen.

Vi sto på slalom i Meråker, hundekjøringen var også i Meråker.

Det var bare en skiheis oppe. Noen hadde ikke kjørt så mye slalom, andre hadde kjørt mye før. På mandag måtte alle starte i barnebakken.

Etterhvert fikk de fleste gå i den andre bakken, noen måtte først i barnebakken litt til. Til slutt kjørte alle i voksenbakken. Det var ikke alle som gikk på toppen med en gang, det var noen som gikk av på midten, men etterhvert var alle på toppen. På mandag var det noen, blant annet meg, som kjørte litt utenfor bakken. Vi kjørte på drop.

Tekst: Emma

Foto: Oda

Andre saker

Den 24. september var det Pysjbomba, da var det slik at alle måtte gå i pysj. Det var mange som var på Pysjbomba det var mange folk som kom den kvelden. Også var det mange som hadde på seg pysj. Det var ganske bra musikk den kvelden.      

Les mer »

Nytt skoleår på PMF

  På søndag rykker et helt nytt elevkull inn her i bakken. To av dem er allerede ankommet, og de skal være stipendiater på linja Hesteliv. Begge var elever her i fjor også. Pedern har bedt dem om å fortelle litt om seg selv, livet på PMF, og deres forventninger[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *