Pedern

Pedern

Vinterkursuke

Vi har hat kursuke igjen denne uken på mandag, tirsdag og onsdag. Det var flere kurs: Vinterlys, Hest, Slalom og hundekjøring og Volleyball.

Jeg var på Slalom og hundekjøring. På mandag var det slalom, på tirsdag var det hundekjøring. På onsdag var det slalom igjen.

Vi sto på slalom i Meråker, hundekjøringen var også i Meråker.

Det var bare en skiheis oppe. Noen hadde ikke kjørt så mye slalom, andre hadde kjørt mye før. På mandag måtte alle starte i barnebakken.

Etterhvert fikk de fleste gå i den andre bakken, noen måtte først i barnebakken litt til. Til slutt kjørte alle i voksenbakken. Det var ikke alle som gikk på toppen med en gang, det var noen som gikk av på midten, men etterhvert var alle på toppen. På mandag var det noen, blant annet meg, som kjørte litt utenfor bakken. Vi kjørte på drop.

Tekst: Emma

Foto: Oda

Andre saker

Kongebesøk på PMF

Kongen ville besøke Selbu. Vi fikk spørsmål om vi ville være vertskap på kort varsel. Gjett om vi ville! I går kom Kong Harald på besøk til Peder Morset folkehøgskole. Det var mange spente folk som var samlet for å se at kongen kom. Det var ca. 900 som hadde møtt[…]

Les mer »

Trearbeid med Kunst og design

På linja Kunst og design driver de for tida med trearbeid. Blant annet holder Vilde på å lage et insekthotell (bildet over), Annika lager ei fjøl til sin mor og far, og Marit hus 1 dreier på en teine. Vi gleder oss til å se de ferdige produktene!

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *