Pedern

Pedern

Vinterkursuke

Vi har hat kursuke igjen denne uken på mandag, tirsdag og onsdag. Det var flere kurs: Vinterlys, Hest, Slalom og hundekjøring og Volleyball.

Jeg var på Slalom og hundekjøring. På mandag var det slalom, på tirsdag var det hundekjøring. På onsdag var det slalom igjen.

Vi sto på slalom i Meråker, hundekjøringen var også i Meråker.

Det var bare en skiheis oppe. Noen hadde ikke kjørt så mye slalom, andre hadde kjørt mye før. På mandag måtte alle starte i barnebakken.

Etterhvert fikk de fleste gå i den andre bakken, noen måtte først i barnebakken litt til. Til slutt kjørte alle i voksenbakken. Det var ikke alle som gikk på toppen med en gang, det var noen som gikk av på midten, men etterhvert var alle på toppen. På mandag var det noen, blant annet meg, som kjørte litt utenfor bakken. Vi kjørte på drop.

Tekst: Emma

Foto: Oda

Andre saker

Larsens Topp 20 Uke 53

Årets siste Topp 20 fra DJ Larsen. Larsens Topp 20 – Uke 53: Shilo Ft. Nathan Brumley – Vibes (Extended Mix) SAVEUS – Levitate Me Justin Bieber – Mark My Words Martin Garrix – Forbidden Voices (Original Mix) Justin Bieber – I’ll Show You Kildaphew – Blunt Truth Said The Sky[…]

Les mer »

Kaféen er godkjent

Olaug, Liv og Gunn Inger har alle en finger med i spillet borte på kaféen.     Vi har vært på PMF-kaféen for å intervjue de som driver den og smake på kake. Jeg snakka med Hanne og Tale. Kaka er god, men farlig god.      

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *