Pedern

Pedern

Vinterkursuke

Vi har hat kursuke igjen denne uken på mandag, tirsdag og onsdag. Det var flere kurs: Vinterlys, Hest, Slalom og hundekjøring og Volleyball.

Jeg var på Slalom og hundekjøring. På mandag var det slalom, på tirsdag var det hundekjøring. På onsdag var det slalom igjen.

Vi sto på slalom i Meråker, hundekjøringen var også i Meråker.

Det var bare en skiheis oppe. Noen hadde ikke kjørt så mye slalom, andre hadde kjørt mye før. På mandag måtte alle starte i barnebakken.

Etterhvert fikk de fleste gå i den andre bakken, noen måtte først i barnebakken litt til. Til slutt kjørte alle i voksenbakken. Det var ikke alle som gikk på toppen med en gang, det var noen som gikk av på midten, men etterhvert var alle på toppen. På mandag var det noen, blant annet meg, som kjørte litt utenfor bakken. Vi kjørte på drop.

Tekst: Emma

Foto: Oda

Andre saker

Praktisk personales elevkveld

For første gang i skolens historie arrangerte det praktiske personalet ved skolen sin helt egen elevkveld lørdag den 11. november. Temaet var Trønderaften. Praktisk personales elevkveld var fin synes jeg, det var en bra forestilling den kvelden. Det ble servert sodd og det var veldig godt, det var også bra[…]

Les mer »

Jeg kommer fra…

Hello, my name is Mario Martinez, i come from Malaga, Spain. I m 28 years old and i m very happy to be in Peder Morset. I am a teacher for physical education and play football. I like to do quite types of sports: Basketball, running, swimming, ping pong, gym, etc. I[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *