Pedern

Pedern

Vinterkursuke

Vi har hat kursuke igjen denne uken på mandag, tirsdag og onsdag. Det var flere kurs: Vinterlys, Hest, Slalom og hundekjøring og Volleyball.

Jeg var på Slalom og hundekjøring. På mandag var det slalom, på tirsdag var det hundekjøring. På onsdag var det slalom igjen.

Vi sto på slalom i Meråker, hundekjøringen var også i Meråker.

Det var bare en skiheis oppe. Noen hadde ikke kjørt så mye slalom, andre hadde kjørt mye før. På mandag måtte alle starte i barnebakken.

Etterhvert fikk de fleste gå i den andre bakken, noen måtte først i barnebakken litt til. Til slutt kjørte alle i voksenbakken. Det var ikke alle som gikk på toppen med en gang, det var noen som gikk av på midten, men etterhvert var alle på toppen. På mandag var det noen, blant annet meg, som kjørte litt utenfor bakken. Vi kjørte på drop.

Tekst: Emma

Foto: Oda

Andre saker

Nytt skoleår på PMF

  På søndag rykker et helt nytt elevkull inn her i bakken. To av dem er allerede ankommet, og de skal være stipendiater på linja Hesteliv. Begge var elever her i fjor også. Pedern har bedt dem om å fortelle litt om seg selv, livet på PMF, og deres forventninger[…]

Les mer »

Intervju med Robert

Robert Norli Hamnes             Hvem er du? Robert, 20 år. Bor i Klæbu, i Litjmyrvegen 8. Det er noen hvite hus, men det er to oransje og et svart hus som skiller seg ut. Hva  liker du? Liker å synge i kor, sykle, liker å[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *