Pedern

Pedern

Tur til Vardebu

 

Den 28 februar hadde vi på idrett og friluftsliv en tur til Vardebu. Det er en tur på ca. 6 km. ca. halvveis  spiste vi matpakken vår. Da vi hadde slitt oss opp dit så fikk pølser i brød, til kveldsmat fikk vi pasta og imellom kveldsmat og middag  fikk vi vafler. Etter middag gikk noen ut for å bygge en iglo som fem stykker kunne sove i om natta. Det brukte de ca. fem timer. vi som ikke bygde iglo slappet av inne og passet på at det var fyr i alle ovnene.

 

Soloppgang

Dagen etter på så fikk vi Runes hjemmelagde grøt til frokost.

 

Frokost på vardebu

 

Når vi var ferdige med maten gikk vi ca. en km, der bygde vi et hopp som vi kunne bruke. Til middag fikk vi kyllinggryte med pasta. Da vi var ferdig med det  slappet vi av og spilte kort.

ski hopping og fall

Neste dag var det pakk og vask, når vi var ferdige dro vi ned igjen.

Per Kirkvold, journalist på linja idrett og friluftsliv.

Andre saker

Spilleliste Nr. 1

Første spilleliste. «Peder Morset BEATS 2015»:         Denne spillelisten inneholder låter fra 2002, 2004, 2009 og 2012-2015. Parry Gripp – Raining Tacos E-Type Ft. Nana Hedin – Life (Radio Version) E-Type Ft. Nana Hedin – Paradise (Radio Version) Dave Darell – Children (Club Radio Mix) Robin Schulz Feat.[…]

Les mer »

I dag 9. des.2015 er det siste TV-sending i år. Kine og Lajos er programledere i dag. Det vises musikkvideoer, innslag fra danse-prosjekt,og noe mer. TV-sendingen vises i A-rommet kl 16:00, kom som en badass eller er du en baby LOL jeg bare tuller med dere.

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *