Pedern

Pedern

Tur til radiomuseet

Vi på Media var på Norsk radiomuseum i Sjøbygda sammen med Flexi på tirsdag 5. september.

Det var gøy.   Vi lærte mye på turen, lærte mye om radiomuseet. Vi så på radioer og TVer og hørte på musikk. Det var kult, en fin dag.

Han som driver museet har  samlet mange gamle radioer og fjernsynsapparater. Jeg vil dit igjen en dag, for det var gøy.

Jeg er glad for at jeg ble med.  

Andre saker

Avslutning på Flexi før jul

Onsdag den 9. desember hadde vi en veldig koselig og rolig dag på Flexi, for det var siste dagen før juleferien. Alle på Flexi møtte først opp i A-klasserommet for å snakke litt om dagen. Den første økta skulle vi gjøre noe helt nytt som vi ikke hadde gjort ført,[…]

Les mer »

Electro-Vår 2016

Jeg har lenge savnet den gode gamle technoen («Trance»). Nå føler jeg at den heldigvis er tilbake! Derfor gir jeg deg nå denne spillelisten; «Techno Vår 2016»: (16 låter, alle fra 2016) Tiësto & Bobby Puma – Making Me Dizzy Corderoy Ft. Don Diablo – Close My Eyes (Don Diablo[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *