Pedern

Pedern

Tur til Lanzarote

 

Vilde Berget er elev på Flexi.
Vilde Berget er elev på Flexi.

Mandag 23.November dro flexi og multisport og friluftsliv og noen andre fra andre linjer på treningstur til Lanzarote.

Vi måtte stå opp kjempe tidlig den morningen, kl 04.30.ringte vekkeklokkene til de fleste som skulle på tur. var frokost kl 05.00 så avreise fra pmf kl 06.00. Alt var pakket og klart dagen før så man bare kunne hoppe i klærne tidlig mandag morgen. Vi fikk god frokost den dagen, smurte baguetter fikk vi med på turen også, så vi slapp å kjøpe så mye mat på flyplassen, så vi hadde 3 nister i løpet av turen, vi hadde en lang reisedag i vente. Vi skulle først kjøre fly fra Værnes til Gardermoen også videre til Lanzarote. Det var to stykker som vi skulle møte på Gardermoen, siden det hadde vært frihelg. Begge flyturene gikk bra. Vi hadde jo med oss så snille lærere, så det var ingen problem å dra på tur med elever da.

Første dagen så skulle vi bli kjent med området så vi hadde ikke så mye planer den dagen, mange var slitne etter en lang dag med reise. Så var det bare slappings på hotellrommet, vi var 3 som delte hotellrom og det var veldig fine hotellrom. Tirsdagen begynte vi med morgenstrekk kl 08.00 og det var veldig godt med en sånn strekk hver morgen. Så begynte dagen med trening, vi hadde noen timer som vi måtte være med på alle sammen. det var gøy men jeg selv syntes det var litt vanskelig fordi det gikk så fort så man klarte ikke å følge med på alt. Men det vi fikk med oss fikk vi jo til. Kjempeflinke instruktører på treningsanlegget.

Vi hadde en dag som vi ikke hadde så mye trening fordi da var vi på busstur og så på vulkaner og shoppa litt i byen. Det var veldig spennende å se på. Var jo ikke levende vulkaner men det var vulkaner som hadde vært levende.

Jeg syntes selv denne turen var kjempefin og fikk prøvd litt ting man aldri hadde prøvd før. Vi kunne leie utstyr så vi kunne få prøve, kunne også melde oss på en time med tennis for eksempel, så da fikk vi litt instruksjon om hvordan man skulle spille det. En dag hadde vi en dag som vi kunne prøve ut forskjellige ting, så da hadde vi ikke noe spesiellt som vi måtte være med på, men vi måtte være i aktivitet. Alle var positive så det var gøy å være med på tur.

Jeg angrer ikke på at jeg ble med på denne treningsturen.  så det var en vellykket tur.

Men det var godt å komme hjem til Pmf, vi savna jo de som var her også.

IMG_0364  IMG_0423 IMG_0429

 

Andre saker

Hello everyone, this is me…

Servas, Grias eich! I haß (ß=s) Antonia, kum aus Waizenkirchen des is in Österreich und bin zwang Joa alt. I bin a EFD-Freiwilligen bei Peder Morset bis zum Sommer 2017. I bin zum ersten moi in Norwegen und bis jz daugts ma a (obgsehn vom Essen, do hobts es a[…]

Les mer »

Det beste med livet etter PMF er…

Stig var på PMF i to år. Kanskje ikke så rart at han endte opp med ei av hestejentene.   … det å tenke tilbake på livet på PMF. Alle gode minner, alt man lærte, og alle man ble kjent med. Før jeg skriver noe mer kan jeg introdusere meg[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *