Pedern

Pedern

Tur til gapahuken med Flexilinja

001

 

Amund Fagerholt er elev på Flexi.
Amund Fagerholt
er elev på Flexi.

Vi på Flexilinja hadde en tur til en gapahuk på onsdagen i forrige uke. Den ligger oppe i skogen over skolen og heter Rødmyrhuken. Den er laget av elever og ansatte for mange år siden. I gapahuken stekte vi sopp, spiste bær og spiste pannekaker.

Jeg synes at det var en gøy tur sammen og vi var sosiale. Vi storkoste oss med maten og turen og alle var glade. Jeg har vært i denne gapahuken før, så jeg var litt kjent  fra før av.

 

Andre saker

Hundekjøring

På tirsdag vi gjorde hundekjøring i nærheten av Meraker. Først jeg hadde lit respekt for hundener, fordi de bjefte alltid kjempehøy. Men da klemmte jeg noen hunder og de stanste med a bjeffe. Og nå, jeg har to nye hundevenner. Hundekjøring var en kjempe god erfaring, det var veldig gøy[…]

Les mer »

Mat i Danmark

På linjeturen med Medialinja i København spiste vi litt forskjellig. Frokosten på hotellet var god, jeg spiste eggerøre og pølse og brødskiver med nugatti. Jeg drakk både eple- og appelsinjuice. På tirsdag var vi på Burger King og spiste lunch etter at vi hadde vært i Rundetaarn. Da spiste jeg[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *