Pedern

Pedern

Tirsdag på aktivitetsuka

I dag har har vi hatt den første hele kursdagen på skolen. Noen har laget lunsj og dessert, mens andre har laget drager og bærenett, ridd og vært på kanotur.

Her får alle være med å delta og alle kan hjelpe til for å få best mulig resultat for seg selv og de rundt seg.

Her er noen bilder fra de forskjellige aktivitetene i dag:

 

 

 

 

 

 

 

Erlend Eriksen Grøntvedt, stipendiat media 2017/2018

Andre saker

Jeg var litt skeptisk da jeg fikk høre i høst at i juleferien skulle noen ha rommet mitt og sove i senga der i en natt. Da dagen kom 5. januar var jeg litt nervøs der hjemme. Jeg visste jo at noen skulle ha rommet mitt i en dag og sove over[…]

Les mer »

Norsk Vinter

Hallo! «This is Norway, Welcome to Norway» I think the winter in Norway, is de true winter. I have to say is a beutiful and amazing months. Is really nice when you wake up and you can enjoy the white view with the mountains and the lake. Is great when you[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *