Pedern

Pedern

Sprangridning

Onsdag 15.mars hadde Hesteliv sprang på timeplanen, til glede for både hester og ryttere. Nå trener vi fram til klubbstevne som skal være i april. Her kommer noen bilder fra treningen.

Malin og Blessa over travbommer. Blessa er hele 28 år, men elsker å være med på undervisningen!

 

Birk og Karoline. Birk elsker å hoppe!

 

 

Caroline og Rigel

 

Lykke Lars og Katarina. Lykke Lars er x-traver, men syns sprang er ekstremt morsomt!

 

Av og til tar hestene litt mye i, og da hopper de langt.

 

 

Maria og Aron

Andre saker

Something about Samira

Hey guys! My name is Samira and I´m a Student from Germany – Tyskland. I´m studying Inclusive Education in Freiburg, with my friend Simone, who is also here. My birthday is on the 3rd April 1994, so I`m 21 years old now. I really like to go out with my friends[…]

Les mer »

Hei på norsk

Jeg heter Kara og jeg prover snakke på norsk. Det var min dag: Til frokost jeg spiste müsli med syltetoy og melk. Jeg drakk appelsinjuice. Deretter jeg gikk til morgensamling. Jeg hjelper elever i friluftliv/multisport. Vi syklet til Solem og gjennom skogen. Da, vi har gott i basseng. Dette var[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *