Pedern

Pedern

Snart braker det løs igjen

Et bortimot komplett personale avbildet foran skolebygget.

Alle ansatte på PMF er nå tilbake fra ferie, og godt i gang med å legge de siste planene før elevene ankommer på søndag. I høst er det 40 år siden de første elevene ankom skolen, noe som skal markeres utover høsten. Vi fortsetter vårt samarbeid med MOT i Selbu, og opprettholder vårt klassiske folkehøgskoletilbud med linjene Arbeidstrening, Flexi – Aktiv livsstil, Hesteliv, Idrett & Friluftsliv, Kunst & Design og Media. Vi har fylt opp alle elevplassene, og gleder oss til å ta imot årets ferske kull. Vi satser på full fart i bakken i 40 år til!

Andre saker

Min opplevelse av Friluftsdagen

Lørdagsprosjektet 12. september var «Friluftsdagen 2015» og var det andre lørdagsprosjektet for skoleåret 2015/2016 på Peder Morset folkehøgskole. Arrangemantet var et samarbeid mellom Peder Morset folkehøgskole, Trondheimsregionens friluftsråd og Selbu kommune. Jeg syntes at dagen var gøy. Været var med på å gjøre dagen kjekk og flott både for meg[…]

Les mer »

        Hei folkens! I dag vil jeg skrive om meg og en ny hobby: Strikking 🙂 Jeg kan huske strikkete sokker fra min bestemor, men aldri tenkte jeg på strikke selv. Gunn Inger har vist meg hvordan det fungerer. Nå kan jeg ikke slutte. Jeg begynnte med[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *