Pedern

Pedern

Siste dag med klatring

Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.
Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.

 

I dag er det siste dagen i kursuka, og jeg har vært og sett hva klatring gjør den siste dagen, og selvfølgelig tatt intervuer med noen av dem.

 

DSC_0225
Eline og Julie passer på at alt er godt sikret før de starter.

Hva skal dere gjøre i dag?
Alexander: Vi skal lære litt om sikring med ledd, og så skal vi klatre vanlig topptau.
Rakel: Vi skal klatre.

Har du lært mye nytt denne uka?
Alexander: Ja, lært ganske mye nytt, jeg har lært hvordan å sikkre noen så det er komfortabelt. Lært å teste egne grenser og pushe meg selv.
Rakel: Ja, lært meg å sikre.

Er du glad du valgte klatring i kursuka?
Alexander: Ja, kjempeglad.
Rakel: Ja, var litt skeptisk til å klatre så høyt, men gikk bra.

Hvordan blir det å gå tilbake til vanlig timeplan?
Alexander: Blir litt anderledes, både godt og litt kjedelig. Jeg trives godt på klatring.
Rakel: Det blir bra.

DSC_0276
Eline rappelerer ned, mens Laila snart er på toppen.

 

DSC_0257
Julie og Eline.

 

DSC_0237
Laila klatrer med ledd som hun sikrer selv på veg opp til toppen.

Andre saker

Trond Lundberg og Lars Erik Jordhøy

Kokken Trond

Kjøkkensjefen poserer sammen med Pederns journalist. Foto: Elise Marie Johannessen.   Vi har selvsagt en kjøkkenleder her på Peder Morset folkehøgskole, og jeg har gjort et intervju med ham. -Hva heter du? -Trond Håvard Lundberg. -Hvordan er det å lage mat her på Peder Morset folkehøgskole? -Det er en fornøyelse[…]

Les mer »

I høstferien var jeg hjemme i Trondheim hos foreldrene mine. Jeg slappet av. Jeg besøkte den gamle jobben min på Camphill Rotvoll, de driver med bakeri, safteri, gartneri og veveri. Jeg spilte Xcom enemy unknown for Ps3. Jeg surfet på internet her og der. Jeg kjøpe 2 spill, Dragon age inquisition and Resident[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *