Pedern

Pedern

Sandra Toft

Ukas håndballspiller er Sandra Toft.
Marlene Sundet Kalmo er elev på Digitale media.
Marlene Sundet Kalmo er elev på Digitale media.

Sandra Toft er født 18. oktober 1989 i Gribskov. Sandra er en dansk håndballspiller som spiller for Larvik og det danske kvinnelandslaget.  Sandra er keeper for Larvik og landslaget i Danmark.

Sandra startet å spille håndball i Team Helsinge, men hun meldte overgang til Virum Sorgenfri som 14-åring. Sommeren 2007 signerte Toft for Team Tvis Holstebro på nest høyeste nivå i Danmark.

Den 23. april 2009 havnet Sandra i en ulykke på vei hjem fra Nordsjælland, da hun mistet herredømme over sin egen bil rett nord for byen Give. Hun var fem millimeter fra å bli lam fra halsen og ned, da hun brakk en nakkevirvel i bilulykken. Sandra var tilbake på håndballbanen 2.september det samme året.

Sandra Toft
Faksimile hentet fra: http://www.vg.no/sport/haandball/norsk-haandball/skadene-sendte-sandra-toft-til-norge/a/23317035/

Sandra avsluttet 2010/11 sesongen med EHF- cupfinale, men hun tapte sammenlagt 52- 47 mot rivalen FC Midtjylland. I januar 2012 skadet Sandra kneet på trening og mistet resten av sesongen 2011/12. Den påfølgende 2012/13- sesongen ble kronet med seier i finalen av EHF-Cupen.  Sandra valgte selv i juni for å operere kneet og ble borte fra banen i tre måneder.

Sandra toft 2
Faksimile hentet fra: http://www.framtidinord.no/ntb/sport/article10637146.ece

 

 

 

 

 

I 2014 signerte Sandra for Larvik Håndballklubb, Norges toppklubb. Sandra fikk sin debut for det danske kvinnelandslaget i 2008. Hun var en en del av bruttotoppen til EM i 2010 på hjemmebane, men Sandra var ikke blant de 16 utvalgte. Sandra sitt første mesterskap var VM i 2011  i Brasil, hvor hun spilte alle kampene og Danmark endte på en fjerdeplass. Året etter ble Sandra på tatt ut til den danske troppen i EM i 2012 for kvinner i Serbia.

Født 18. oktober 1989 (26 år)
Gribskov, Danmark
Nasjonalitet Danmark
Høyde 176 cm
Vekt 71 kg
Posisjon Målvakt
Klubbinformasjon
Spiller for Larvik
Draktnr. 1
Klubber*
År Klubber
–2007
2007–2014
2014–?
Danmark Team Helsinge
Danmark Virum Sorgenfri
Danmark Team Tvis Holstebro
Norge Larvik
Landslag**
År
2008–
Lag
Danmark
Kamper (mål)
45 (0)

kildebruk: https://no.wikipedia.org/wiki/Sandra_Toft

Andre saker

Den lille tiden

I dag skal jeg fortelle om den lille tiden mellom vinterferie og påskeferie. Vi på hestelinja har gjort så mye på så kort tid. Vi har vært med på prøverenn for PMF-lekene og tatt bilder til morgensamling. Vi hadde morgensamling i forrige uke og det har vært mye planlegging for[…]

Les mer »

Valgfag skyting

På mandager hvis du går ned til første etasje kan du ganske sikkert høre skudd etterfulgt av enten litt jubel eller noen fortvilte ukvemsord. Det er nemlig Peder P. Evjen som har samlet sammen en skyteglad (og skrytegal) gjeng i Bomba som skyter hver mandag. Det er luftgevær det skytes med og målet[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *