Pedern

Pedern

Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen

Foto: www.adressa.no

Onsdag den 19. april var hele skolen på Trøndelag teater i Trondheim. Vi så musicalen «Robin Hood Rai Rai i Sherwoodskogen».

Forestillingen handlet om at Robin Hood var forelsket i Marion. Hun hadde laget en avtale med sheriffen, at hun gjør hva som helst for å spare livet til Robin Hood. Sheriffen var ute etter å ta Robin, og ville gifte seg med Marion. Hun sa ja, selv om hun likte Robin Hood, slik at Robin kunne få slippe unna.

Robin og hans menn finner et brev fra dronningen som prisen har gjemt inne i kosedyret sitt. Der står det at prinsen ikke er sønn av kongen. Så det er Marion som arver troen.  På slutten av forestillingen blir Robin Hood gift med Marion.

Det var veldig mye trønder humor. All musikken var trøndersk. Det var blant annet DDE, Åge Aleksandersen, Tre Små Kinesere og mange flere. Det var mye sang og dans, og det var en artig forestilling.

Skrevet av Emma og Ragna

Andre saker

Hyttetur til Hegra

Jeg var i lag med hus 6 og hus 3 på tur til Hegra. Nærmere bestemt Torpet og Hembre Camping. Torsdag var det avreise fra skolen. Vi tok buss fra Peder Morset folkehøgskole og stoppet ved Hembre Gård. Gikk videre derfra til fots, for å så komme fram til Hembre[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *