Pedern

Pedern

Rafting med Friluftsliv og idrett

Vi på Friluftsliv og idrett var onsdag den 1. november på rafting i Forraelva i Stjørdal. De som var med var Rune og Pål, med resten av gjengen på linja. Vi tok båten på hengeren, og kjørte til Forra. Tok av båten fra hengeren, og la den på bakken. Pål instruerte hvordan vi skulle gjøre det først. Vi tok det i puljevis, fire turer om gangen ble det. Vi padlet ca 1,5 km. Vi skulle lære om samarbeid i flåten. Det var mye strøm i elva. Det handler om mestring og å tørre nye ting. Jeg synes det var spennende å prøve rafting. Det var en fin og artig tur.

Andre saker

Hesteprosjekt

Hele skolen var på hesteprosjekt. Forskjellige aktiviteter på banen var : *Melkespann holding hoppe over hinder trillebårkjøring hestemassasje sitte på vogn etter hesten quiz om hest sette sammen et hestebelte måke skit så ble det vafler og saft til slutt.

Les mer »

Hva gjør vi i media?

You may have noticed those guys that are always walking around equipped with a microphone or a camera, it’s us: the mediavalgfag-guys. What do we do, you may ask. Well that’s what this article will be about… Jon-Arild starts with an introductional speech about what has and could be written[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *