Pedern

Pedern

Praktisk personales elevkveld

For første gang i skolens historie arrangerte det praktiske personalet ved skolen sin helt egen elevkveld lørdag den 11. november. Temaet var Trønderaften.

Praktisk personales elevkveld var fin synes jeg, det var en bra forestilling den kvelden. Det ble servert sodd og det var veldig godt, det var også bra musikk som ble spilt den kvelden. Det ble servert ingefærøl og vann til drikke. Det var mange artige sketsjer og masse sang. Jeg synes at det var artig hvordan de hadde laget kostymene og skuespillet og hvordan de gjorde det på elevkvelden, jeg synes de var tøffe som turde å gjøre det de gjorde,vi fikk også servert jorbæris til dessert sammen med kaffen. Elevkvelen varte fra kl 18:00 til 22:00, jeg tror alle elevene ble slitne etter elevkvelden, men det var mange elever som smilte og flirte, jeg tror de syntes at det var en bra og veldig artig kveld.

 

Andre saker

Velkommen til Sanremo!

Vår gamle rektor tok med seg mannen og flyttet til Italia da hun ble pensjonist. Alle foto: privat. Ingegjerd Sverre Smeby var rektor på PMF i mange år. I denne tiden var hun av og til turguide på si, og fartet rundt i Italia med turister på slep. Da hun[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *