Pedern

Pedern

Praktisk personales elevkveld

For første gang i skolens historie arrangerte det praktiske personalet ved skolen sin helt egen elevkveld lørdag den 11. november. Temaet var Trønderaften.

Praktisk personales elevkveld var fin synes jeg, det var en bra forestilling den kvelden. Det ble servert sodd og det var veldig godt, det var også bra musikk som ble spilt den kvelden. Det ble servert ingefærøl og vann til drikke. Det var mange artige sketsjer og masse sang. Jeg synes at det var artig hvordan de hadde laget kostymene og skuespillet og hvordan de gjorde det på elevkvelden, jeg synes de var tøffe som turde å gjøre det de gjorde,vi fikk også servert jorbæris til dessert sammen med kaffen. Elevkvelen varte fra kl 18:00 til 22:00, jeg tror alle elevene ble slitne etter elevkvelden, men det var mange elever som smilte og flirte, jeg tror de syntes at det var en bra og veldig artig kveld.

 

Andre saker

Kongebesøk på PMF

Kongen ville besøke Selbu. Vi fikk spørsmål om vi ville være vertskap på kort varsel. Gjett om vi ville! I går kom Kong Harald på besøk til Peder Morset folkehøgskole. Det var mange spente folk som var samlet for å se at kongen kom. Det var ca. 900 som hadde møtt[…]

Les mer »

På min helg, har jeg ikke gjort so mye ting. På lørdag var kunst og design prosjekt. På kveld hadde vi en veldig fin elevkveld fra hus 6,7 og 8. Det var en kjempe fest! Dere hadde mye live-underholdning og deilig maten. På søndag vasket jeg mitt rommet og sammen[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *