Pedern

Pedern

PMF-kaféen er i gang

Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.
Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.

 

Da er PMF-kaféen offisielt åpnet! Her tilbyr de kaker, kaffe, brus, horn, pizza og god service. Vi på Digitale media dro en tur på onsdag denne uka for å dekke åpningen, og var så heldige å få oss et kakestykke hver.

Jeg fikk smake sjokoladekaka, og kan tilføye at de har oppgradert oppskriften fra i fjor med stor suksess! Vi var alle enige om at kakene vi fikk smake på var veldig gode, og gleder oss til den offisiele kaketesten som snart kommer i Pedern, der vi skal smake på alle og kåre en favoritt.

Alt blir bakt fra bunnen av elevene som går på Arbeid i praksis, som også driver kafeen. Kaféen ligger i Myrstadbygget på Tømra og er åpen onsdager 10:00 – 14:30 og fredager 13:00 – 18:30.

 

IMG_4556
PMF-kaféen på Tømra er et populært treffpunkt for både store og små.

Andre saker

Nordlys over stranda

Nordlyset bukter seg mellom Karlsvogna og hus 1 og 2. Foto: Peter Opland. Den siste uka før høstferien har vi et par netter vært velsignet med et nydelig nordlys over store deler av Trøndelag, også her på Selbustrand. Bildet er tatt av Peter hus 7 onsdag 7. oktober. Klikk på[…]

Les mer »

Hvem er Tord?

            Hvem er Tord Stamnes Bjørnerset? Jeg er født i Finnmark den 01.01.98, jeg har flytta totalt 4 ganger, har bodd i Bjugn siden jeg var 6 år. Hva liker du å gjøre? Jeg liker å lese, leser mest manga og noveller, jeg liker også å se på tv-serier[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *