Pedern

Pedern

PMF-kaféen er i gang

Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.
Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.

 

Da er PMF-kaféen offisielt åpnet! Her tilbyr de kaker, kaffe, brus, horn, pizza og god service. Vi på Digitale media dro en tur på onsdag denne uka for å dekke åpningen, og var så heldige å få oss et kakestykke hver.

Jeg fikk smake sjokoladekaka, og kan tilføye at de har oppgradert oppskriften fra i fjor med stor suksess! Vi var alle enige om at kakene vi fikk smake på var veldig gode, og gleder oss til den offisiele kaketesten som snart kommer i Pedern, der vi skal smake på alle og kåre en favoritt.

Alt blir bakt fra bunnen av elevene som går på Arbeid i praksis, som også driver kafeen. Kaféen ligger i Myrstadbygget på Tømra og er åpen onsdager 10:00 – 14:30 og fredager 13:00 – 18:30.

 

IMG_4556
PMF-kaféen på Tømra er et populært treffpunkt for både store og små.

Andre saker

Sandra Toft

Ukas håndballspiller er Sandra Toft. Sandra Toft er født 18. oktober 1989 i Gribskov. Sandra er en dansk håndballspiller som spiller for Larvik og det danske kvinnelandslaget.  Sandra er keeper for Larvik og landslaget i Danmark. Sandra startet å spille håndball i Team Helsinge, men hun meldte overgang til Virum[…]

Les mer »

Lørdag den 9. januar hadde vi det vi kaller elevheimskveld. Dette betyr at de på huset gjør noe sammen på en lørdagskveld. Hus 3 hadde ingen spesielle planer og det ble da middag kl 18 på skolen. Da vi var ferdige med middagen satte vi oss i sofaen i matsalen og[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *