Pedern

Pedern

PMF-kaféen er i gang

Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.
Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.

 

Da er PMF-kaféen offisielt åpnet! Her tilbyr de kaker, kaffe, brus, horn, pizza og god service. Vi på Digitale media dro en tur på onsdag denne uka for å dekke åpningen, og var så heldige å få oss et kakestykke hver.

Jeg fikk smake sjokoladekaka, og kan tilføye at de har oppgradert oppskriften fra i fjor med stor suksess! Vi var alle enige om at kakene vi fikk smake på var veldig gode, og gleder oss til den offisiele kaketesten som snart kommer i Pedern, der vi skal smake på alle og kåre en favoritt.

Alt blir bakt fra bunnen av elevene som går på Arbeid i praksis, som også driver kafeen. Kaféen ligger i Myrstadbygget på Tømra og er åpen onsdager 10:00 – 14:30 og fredager 13:00 – 18:30.

 

IMG_4556
PMF-kaféen på Tømra er et populært treffpunkt for både store og små.

Andre saker

Elevkveld

På lørdag hadde vi elevkveld. Hus 1 og Hus 5 hadde mye arbeid med å forberede kvelden. Vi drakk heksejuice og kjøkkenet severte mat. Alle hadde Halloweenkostyme og det beste tok prisen. Etter maten hadde vi underholdning. En sketsj og et par skumle historier fra Ingebjørg. Vi gikk til gymsalen i[…]

Les mer »

Hesteliv på høsttur til Vårvollen

Hestelivslinja har nettopp vært på årets første overnattingstur. Turen gikk til en liten seter kalt Vårvollen, som viste seg fra sin beste side i det fantastiske høstværet.   Setra ligger en liten dagstur unna skolen, elever og lærere pakket sekker og saltasker, før de salte opp hestene og dro på[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *