Pedern

Pedern

PMF-kaféen er i gang

Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.
Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.

 

Da er PMF-kaféen offisielt åpnet! Her tilbyr de kaker, kaffe, brus, horn, pizza og god service. Vi på Digitale media dro en tur på onsdag denne uka for å dekke åpningen, og var så heldige å få oss et kakestykke hver.

Jeg fikk smake sjokoladekaka, og kan tilføye at de har oppgradert oppskriften fra i fjor med stor suksess! Vi var alle enige om at kakene vi fikk smake på var veldig gode, og gleder oss til den offisiele kaketesten som snart kommer i Pedern, der vi skal smake på alle og kåre en favoritt.

Alt blir bakt fra bunnen av elevene som går på Arbeid i praksis, som også driver kafeen. Kaféen ligger i Myrstadbygget på Tømra og er åpen onsdager 10:00 – 14:30 og fredager 13:00 – 18:30.

 

IMG_4556
PMF-kaféen på Tømra er et populært treffpunkt for både store og små.

Andre saker

På PMF-kaféen

Servitørene Olav og Alexander ser ut til å ha det greit på jobben. Foto: Hanne Fjelly.   Onsdager etter morgensamling møter vi på Arbeid i praksis som skal jobbe på kaféen opp på kontorbygget for å ta med det vi trenger bortover til PMF kafeen. Det viktigste vi må huske[…]

Les mer »

Media på NRK Tyholt

Forrige uke var Medialinja på NRK Tyholt. Der ble vi guida rundt i alle studio, både radio og tv, og det var spennende å se og høre.        

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *