Pedern

Pedern

Piratfest

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Lørdag 23. januar var det hus 2, 3 og 4 sin tur til å arrangere elevkveld.

Det vi kan si med stor sikkerhet er at det ble en vellykket elevkveld med mye aktivitet og moro.

Klokken 18:00 ble alle på skolen ønsket velkommen av Kaptein Sabeltann, Pelle Pirat, Kaptein Sortebill og resten av dette tungt bevæpnede mannskapet.

Piratfest-15
Baugen på skipet og fornøyde og glade pirater

Først skulle overstyrmann Pinky lose oss gjennom en fryktelig historie om to kapteiner som alltid seilte sammen men som ble uvenner og nå er arge rivaler og fortelle om opplegget for kvelden, noe hun gjorde med bravur hele kvelden.

Så var det tid for at sultne sjørøvere og budne landkrabber fikk forsyne seg med piratgryte, ekte sjørøvermat som alle satte pris på.

Deretter ble det litt dans, sang og filmvisning som underholdning.

Piratfest-2
Sjørøverdans

Etter middagen var det 15 minutters pause for at maten skulle få sige ned og for at sjørøverne skulle bli mer lystne på en eller fem runder i baren.

Da pausen var over kom det både øltørste og eventyrlystne pirater inn.

Noen ville prøve lykken med putekrig, andre ville bli fotografert med en eller flere piratvenner, noen slukket tørsten (og kanskje også sorgene) i baren.

Litt utpå kvelden kom desserten. Is til alle som ville ha.

I broderringen brøt det imidlertid ut tumulter og litt amper stemning da vi fant ut at Elise hadde stjålet penger. Karoline dyttet henne over ende også var kvelden over og broderringen avsluttet en kjempefin og vellykket elevkveld.

Andre saker

Kaféen på PMF-lekene

Når det var skirenn var noen med på PMF-lekene, noen så på og noen hadde andre oppgaver. De som jobbet i kaféen på området var jeg Kevin-H1, Elise-H3, Katinka-H5, Anna-H8, Emilie-H8 og 2 ansatte på PMF. I kaféen solgte vi vafler, brus, sjokolade, pølse i brød og kakao. Det var gratis[…]

Les mer »

Nei til kutt i folkehøgskolene

Regjeringens forslag til statsbudsjett innebærer et kutt i tilskuddene til norske folkehøgskoler på 45 millioner kroner. Tirsdag denne uka var det derfor en stor markering foran Stortinget mot dette forslaget. Rundt 4000 nåværende og tidligere folkeskoleelever deltok på markeringen, og Peder Morset var selvfølgelig også representert. Elevene herfra hadde knapt[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *