Pedern

Pedern

Peder Morset folkehøgskole markerer 40 år

På lørdag 29.10.2016 feiret Peder Morset folkehøgskole at skolen har blitt gående i 40 år, både pionerer og nye elever som var med på feiringen.

Det var mange som holdt taler og fortelle om pionertiden og de gode og dårlige stundene de hadde på skolen, hvordan oppbyggingen var, hvordan det var å være lærer på Peder Morset de første årene og om Helge Morset sin drøm om en skole for alle, uansett hvordan de var og hvordan den ble realisert.

 

img_2099

img_2097
Ordfører holder tale

Etter noen taler ble det allsang og framført musikk fra lokale lærere og artister.

img_2084
Rektor og Morten framfører sang

img_2089

img_2102

img_2087

Det ble også servert lefserullade med snøfrisk og laks til forrett og fylt svinenakke med blåmuggost fra Selbu til middag. Til kaffen ble det servert marsipankake som var veldig flott dekorert. To av kakene hadde bilde av det første elevkullet utført i marsipan.

 

img_2103

 

 

 

 

Andre saker

Larsens Topp 20 – Uke 9

ZAYN – PILLOWTALK RÜFÜS – Until The Sun Needs To Rise Animal Collective – Golden Gal Kill J – Trickle Trickle RÜFÜS – You Were Right Tellef Raabe – Flying On The Ground Paperboys – Window Paperboys – Carnival Don Martin Ft. Jon Benyoub – Ordfører Freddy Kalas – Feel[…]

Les mer »

Nominasjonskampen i USA i sin siste fase

Joda, det er litt igjen av den amerikanske nominasjonskampen på begge sider. Men faktum er at mye er allerede avgjort. Det har vært en blanding av komedie og tragedie i denne nominasjonskampen om å få bli presidentkandidat i USA. Å bygge en mur mot Mexico som mexicanerne selv skal betale for, krangel om man kan stille[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *