Pedern

Pedern

Peder Morset folkehøgskole markerer 40 år

På lørdag 29.10.2016 feiret Peder Morset folkehøgskole at skolen har blitt gående i 40 år, både pionerer og nye elever som var med på feiringen.

Det var mange som holdt taler og fortelle om pionertiden og de gode og dårlige stundene de hadde på skolen, hvordan oppbyggingen var, hvordan det var å være lærer på Peder Morset de første årene og om Helge Morset sin drøm om en skole for alle, uansett hvordan de var og hvordan den ble realisert.

 

img_2099

img_2097
Ordfører holder tale

Etter noen taler ble det allsang og framført musikk fra lokale lærere og artister.

img_2084
Rektor og Morten framfører sang

img_2089

img_2102

img_2087

Det ble også servert lefserullade med snøfrisk og laks til forrett og fylt svinenakke med blåmuggost fra Selbu til middag. Til kaffen ble det servert marsipankake som var veldig flott dekorert. To av kakene hadde bilde av det første elevkullet utført i marsipan.

 

img_2103

 

 

 

 

Andre saker

Bomba uke 10

Bomba i uke 10 var uten noe bestemt tema, men bombacrewet kunne denne gang by på en liten overraskelse i kiosken, nemlig brownies. Det ble arrangert diverse konkuranser, som bla. limbo og dansekonkuransen. Seieren gikk til Olav i dansekonkuransen. Premien var en sjokolade, men som den gentlemannen som Olav er, ga[…]

Les mer »

Intervju med Erlend

Erlend Ravnå Hei hva heter du? Erlend Ravnå. Hvor kommer du fra? Mosjøen. Er det noe spesifikt fint med plassen du bor på? Det er et stort og fint fjell med god utsikt fra. Hvor gammel er du? 23 år. Hvilke interesser har du på fritiden? Jeg liker å sykle[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *