Pedern

Pedern

Alle på Gyversalen 2017

Lørdag 2. september var det lørdagsprosjekt med fjelltur opp til Gyversalen. Det var nydelig vær med nesten helt blå himmel fra start til slutt.

De fleste startet å gå fra skolen som ligger ca. 5,5 km fra toppen av Gyversalen, men det var også to andre alternativer for de som har andre forutsetninger. Det var mulig og gå en 3,5 km tur til toppen fra en parkeringsplass, ellers gikk det an å gå 1,5 km  for å  komme seg til toppen.

På toppen var det en herlig bris som hjalp veldig på varmen. Da alle var kommet opp ble det tatt bilder med kamera og drone.

Opp til Gyversalen er det 664 meter over havet, med mest stigning de siste 100 meterne. Det var veldig varmt og noen elever hadde litt for tunge sekker, men alle elevene var flinke til å hjelpe og motivere hverandre.

Alt i alt synes jeg det var et flott lørdagsprosjekt.

Bilde fra facebook.com Fotograf: Erlend Eriksen Grøntvedt
Bilde fra facebook.com Fotograf: Erlend Eriksen Grøntvedt
Bilde fra facebook.com Fotograf: Harald Witsø
Bilde fra facebook.com Fotograf: Harald Witsø
Bilde fra facebook.com Fotograf: Sigrid Nilsen
Bilde fra facebook.com Fotograf: Sigrid Nilsen

Andre saker

Byvandring i København

København har mange rare og kjente butikker. Sammenlignet med Trondheims gater er dette ekstremt annerledes. Det er mye flere folk og mye større. Vi var der på black friday. Det var kaos i både butikkene og i gatene. Absolutt alle butikkene var fulle av kjøpegale folk. Det var julemarked mens[…]

Les mer »

Hundekjøring

For noen uker siden all flexi gruppen var på Meraker for hundekjøring. Det var veldig imponere i begynnelsen, fordi det var mange hundene. Men til slutt det var veldig morsomt ! 🙂

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *