Pedern

Pedern

God Musikk Som Er Utgitt i 2015!

Lars Erik Jordhøy er elev på Digitale media.
Lars Erik Jordhøy er elev på Digitale media.

«2015 Beats»: (14 låter)

 • Coldplay – Adventure Of A Lifetime
 • Mani Beats – Find Me
 • Electric Radio Ft. Silje Kåfjord – Everlasting Friend
 • Major Lazer Ft. MOTi, TY Dolla $ign, Wizkid & Kranium – Boom
 • Lucas Estreda Ft. Albin Loán – Now You
 • Crew Cardinal Ft. Kodie – Money Can’t Buy (Video Edit)
 • Mandy Jiroux – My Forever (Radio Edit)
 • Schustin – Take Me Away
 • TooManyLeftHands – Too Young Too Die (Extended Mix)
 • BØRNS – Electric Love (Oliver Remix)
 • Diplo & Sleepy Tom Ft. Naderi – Be Right There (Naderi Remix)
 • DJ Snake Ft. Bipolar Sunshine – Middle
 • Kygo Ft. Ella Henderson – Here For You
 • Sick Individuals – Made For This (Original Mix)

Andre saker

Jeg tok høstferie  på torsdagen, en dag tidligere enn de andre elevene på skolen. Jeg tok buss til Trondheim S. Så gikk jeg til piren der båten går fra, så gikk jeg til Clarion hotell og der møtte jeg gudmora mi 😀 Der fikk jeg lunsj og dessert og kakao:D[…]

Les mer »

Mitt hjem!

I dag vil jeg fortelle fra mitt hjem. Jeg bor i en liten landsby i et stort hus. I landsbyen bor 12 andre familer, og også familien til min bestevenn. Jeg bor i dette huset med mine foreldre Ernst og Regina. Mine søsken bor også i dette huset. Jeg er det[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *