Pedern

Pedern

Min kaféopplevelse

Kara Urbach er nyankommet volontør fra Tyskland og skal arbeide som frivillig på PMF dette skoleåret. Hun kom til Norge på en mandag, og allerede onsdag var hun i full sving på kaféen. Foto: Kine Skei.

Lars Erik Jordhøy er elev på Digitale media.
Lars Erik Jordhøy er elev på Digitale media.

Onsdag 9. september dro redaksjonen til PMF-Kaféen, for å dekke åpningen av kaféen for skoleåret 2015/2016.

Vi ble servert kake, saft og kaffe. Etter serveringen satte vi gang med å intervjue, ta bilder, radioopptak og filme.

Jeg hadde ingen vansker med å gjøre en vurdering av kaféopplevelsen mellom serveringen og dekkingen av åpningen på kaféen.

Jeg spiste et stykke med favorittkaken min Kvæfjordkake. Den skuffet overhodet ikke; tvert imot så synes jeg kaken var alldeles nydelig, og toppingen smakte utsøkt! Kaffen var også veldig god og satte prikken over i’en når det gjaldt kaféopplevelsen.

Forøvrig var servicen meget god. Det var også godt tilrettelagt for barn, familier, turgåere og lokalbefolkning.

Andre saker

Styrketrening på kveldstid

Hver onsdag kl. 18.00 er det felles styrketrening i gymsalen og styrkerommet. Vi prøver litt forskjellige treningsmetoder. Som oppvarming er det gjerne tøying og kanonball. Vi varierer treningsøktene med bla. sirkeltrening, supersett og tunge løft. Vi er en liten, men trofast gruppe som liker å svette litt på kveldstid.

Les mer »

Idrettsturnering

Lørdag den 9 januar var første lørdagsprosjekt i det nye året. Denne gangen var det idrettsturnering som sto på planen. Det var delt opp i to lag pr hus, ett til innebandy og et til boccia. Husene skulle så konkurrere mot hverandre om seieren. Om laget gikk ut av innebandy,[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *