Pedern

Pedern

Media på NRK Tyholt

Forrige uke var Medialinja på NRK Tyholt. Der ble vi guida rundt i alle studio, både radio og tv, og det var spennende å se og høre.

Her prøvde gutta stolene og sofaene til tv-serien Tidsbonanza.

 

Robert prøver seg som programleder.

Pål Plassen fra programmet Norgesglasset viste oss sitt studio.
Vi besøkte også Martin Holmen fra mp3 Morgen.

 

På veien hjem kjørte vi innom Nidar sjokoladefabrikk.
…Også var vi innom Ikea for å kjøpe softis.

 

 

Andre saker

Mitt hjem!

I dag vil jeg fortelle fra mitt hjem. Jeg bor i en liten landsby i et stort hus. I landsbyen bor 12 andre familer, og også familien til min bestevenn. Jeg bor i dette huset med mine foreldre Ernst og Regina. Mine søsken bor også i dette huset. Jeg er det[…]

Les mer »

Hippiekveld

Lørdag 2. april arrangerte stipendiater og volontører elevkveld. Det startet i matsalen og det ble latter da Elise fortalte at det var hippiekveld, de sa at de ikke visste hva vi skulle ha til middag og heller ikke hadde de noe opplegg etter middagen siden hippier bare gikk rundt, gjorde ikke noe[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *