Pedern

Pedern

Maskeradebomba

Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.
Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.

I anledningen maskeradebomba ble det arrangert et opplegg der de som ønsket kunne komme åog lage seg ei maske dagen før. Maskeradebomba var litt som en vanlig bomba, men de som ønsket kunne dukke opp i en maske. Det var veldig rolig på bomba ettersom at skoledagen var oppe i Meråker på alpinsenteret der. Vi var ikke på skolen før i femtiden, så mange ønsket en rolig kveld oppe i bakken (altså på huset sitt). I tilleg var en liten gjeng med valgfaget jakt og fiske på vilmarksmessa. Selv om at det var lite folk så det ut som at de som var der koste seg, spesielt da den sangen de selv ønsket ble spilt. Siden denne gangen på bomba ble det lagt fram et ark slik at folk kunne skrive ned ønskene sine.

 

Kine Skei er elev på Digitale media.
Kine Skei er elev på Digitale media.

Neste gang på bomba er det personbyttebomba, og da har man muligheten til å kle seg ut som noen andre på skolen.

 

IMG_9476

IMG_9496

 

Andre saker

På jobb med vaktmestrene

  Pederns reporter Olav Bugge Bakken har tilbragt en dag sammen med vaktmestrene og deltatt i noen av deres faste rutiner og oppgaver.   Starter ofte dagen med å sjekke SD-anlegget på dataen. Det betyr at vi sjekker sjekker varme og ventilasjon på internat og skolebygg.   2-3 ganger i uken[…]

Les mer »

Rakubrenning

De på Kunst og Design holder på med noe veldig spennende nå. De holder på med rakubrenning.  Det er en japansk brenneteknikk, der du utsetter keramikken fra 900 grader til 1000 grader for å få et smeltebad som gjør leira skikkelig hard.

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *