Pedern

Pedern

Mange nye eventyr

Juliane Prohaska er volontør fra Østerrike.
Juliane Prohaska er volontør fra Østerrike.

Hei hei folkens!

I forrige uke hadde jeg mange nye erfaringer på hestelinja. På tirsdag hoppet jeg første gang med hest. Det var kjempefint!

På onsdag kjørte vi med hestevognen til Espet for å forberede til vinteren. Jeg kjørte også med hestevognen alene! I Espet satt vi på gresset og spiste matpakke og så på hestene.

Jeg likte denne uka med mange nye erfaringer! Jeg håper at jeg vil oppleve mange flere ting i løpet av mitt år i Norge.

Vi sees!

 

Andre saker

3xS

Vi har vært så heldige å få 5 amerikanske studenter her på skolen og en av dem var med på valgfaget Ski, skøyter og styrke (3xS) i samarbeid med Finn Håkon. Vi var så heldige at de var Katelyn som skulle ha øvelsene med oss fordi Finn Håkon fortalte at[…]

Les mer »

Katrine Lunde

Ukas håndballspiller er Katrine Lunde (tidligere Haraldsen) Katrine er født 30. mars 1980, og er en norsk håndballspiller som nå spiller for Rostov-Don og det norske landslaget. Hun har tidligere spilt for Hånes IF, KIF, Vipers Kristiandsand, Aalborg DH. Hun spilte for danske Viborg HK fra 1 Juli 2007 til[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *