Pedern

Pedern

Mange nye eventyr

Juliane Prohaska er volontør fra Østerrike.
Juliane Prohaska er volontør fra Østerrike.

Hei hei folkens!

I forrige uke hadde jeg mange nye erfaringer på hestelinja. På tirsdag hoppet jeg første gang med hest. Det var kjempefint!

På onsdag kjørte vi med hestevognen til Espet for å forberede til vinteren. Jeg kjørte også med hestevognen alene! I Espet satt vi på gresset og spiste matpakke og så på hestene.

Jeg likte denne uka med mange nye erfaringer! Jeg håper at jeg vil oppleve mange flere ting i løpet av mitt år i Norge.

Vi sees!

 

Andre saker

Tur til Nea radio og Selbyggen

Media linja var på tur å besøkte Nea radio og Selbyggen. Det var kjempe gøy også vi fikk lære mye nytt om både radio og avis som vi ikke viste så mye om fra før. Når vi skulle spise lunsj så gikk vi til eldere senteret. På eldere senteret drakk[…]

Les mer »

Pmf lekene

Leif Tore forran Peter på 3 km fristil Pmf lekene var en sportslig dag der jeg Steffen Awsome Gjerde var manager til Peter Opland. Først så startet Peter  med oppvarming mens jeg jogget i lag med Peter før løpet såklart. Han startet med 3 km og han tok 2 plass[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *