Pedern

Pedern

Lørdagsprosjekt: Kunst og design

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

På lørdag 6. februar var det Kunst og design sin tur til å arrangere lørdagsprosjekt.

Vi møtte opp i gymsalen, ganske så spente på hva de hadde funnet på.

De hadde vært kreative, vi skulle lage tårn!

Først skulle vi lage papirtårn. Ingen enkel oppgave men vi fikk det til.

Deretter skulle vi stable opp tårn av forskjellige klosser. Det var nesten umulig og krevde å ha tunga rett i munnen!

Å lage papirfly og kaste gjennom en rockering var også en av oppgavene.

Det vanskeligste av alt var kanskje å sette opp tårn av bambusstenger.

IMG_7200 IMG_7193

IMG_7190

Andre saker

En dag full av glede

I går var det MOT til å glede-dagen. Det er dagen for å glede andre litt ekstra. Denne dagen var vi på valgfag fritidsledelse inne i sentrum for å glede folk der. Der møte vi noen fra ungdomsskolen. Vi startet inne hos kommunen, der vi delte ut noen hyggelige lapper[…]

Les mer »

        Hei folkens! I dag vil jeg skrive om meg og en ny hobby: Strikking 🙂 Jeg kan huske strikkete sokker fra min bestemor, men aldri tenkte jeg på strikke selv. Gunn Inger har vist meg hvordan det fungerer. Nå kan jeg ikke slutte. Jeg begynnte med[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *