Pedern

Pedern

Livet på Digitale Media 2015-16

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Det har vært et minnerikt og lærerikt år på Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole i Selbu.

Jeg har lært mye som helt sikkert vil komme til nytte senere i livet.

Jeg har lært å redigere lyd og film, jeg har blitt flinkere til å ta bilder, jeg mener at skriveegenskapene mine ikke akkurat har blitt verre i løpet av skoleåret, (ser jeg feil ber jeg lærerne om å endre de, jeg er en perfeksjonist), jeg synes det har vært artig å lære om kameraer og TV-sendinger og det beste av alt er at jeg har fått flotte medelever og venner på linja mi. Jeg tror alle på Digitale Media har hatt et artig og lærerikt år.

Liker du å skrive, ta bilder, lage radio- og TV-sendinger, redigere lyd og film og lære om kamera så er Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole noe for akkurat DEG!

Andre saker

Alexander hus 6 har Rep & fix som valgfag på mandager. Hva gjør dere på valgfaget Rep & fix? Hjelper vaktmestrene med forskjellige ting som skal ordnes. Hva skal du bruke faget til etter skoleåret? Vet ikke, men det er jo alltid greit å være litt nevenyttig. Hvorfor liker du[…]

Les mer »

Nordisk Film

  Her sitter vi på en benk for å vente til vi kommer inn på Nordisk Film. Vi var litt for tidlig ute.     Vi traff en dame på Nordisk Film som fortalte om Ole Olsen. Det var han som grunnla filmselskapet. Vi fikk informasjon om Ole Olsen på[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *