Pedern

Pedern

Livet på Digitale Media 2015-16

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Det har vært et minnerikt og lærerikt år på Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole i Selbu.

Jeg har lært mye som helt sikkert vil komme til nytte senere i livet.

Jeg har lært å redigere lyd og film, jeg har blitt flinkere til å ta bilder, jeg mener at skriveegenskapene mine ikke akkurat har blitt verre i løpet av skoleåret, (ser jeg feil ber jeg lærerne om å endre de, jeg er en perfeksjonist), jeg synes det har vært artig å lære om kameraer og TV-sendinger og det beste av alt er at jeg har fått flotte medelever og venner på linja mi. Jeg tror alle på Digitale Media har hatt et artig og lærerikt år.

Liker du å skrive, ta bilder, lage radio- og TV-sendinger, redigere lyd og film og lære om kamera så er Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole noe for akkurat DEG!

Andre saker

            Hvem er med på tegning ? Lærer: Marianne Alder : 26 år Det er alle som vil bli flinkere til å tegne og male. Noen maler og noen tegner. Hvor lenge har du holdt på ? Hele livet, jeg er veldig glad i å[…]

Les mer »

Flexilinja på tur

Den 26. oktober våknet vi opp til en strålende morgenen og vi på Flexi skulle dra på en fin tur til et sted som heter Solem. Først møttes alle sammen i A-klasserommet og snakket sammen. Etter det skulle vi gå til låven så alle skulle få med seg en vedkubbe[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *