Pedern

Pedern

Livet på Digitale Media 2015-16

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Det har vært et minnerikt og lærerikt år på Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole i Selbu.

Jeg har lært mye som helt sikkert vil komme til nytte senere i livet.

Jeg har lært å redigere lyd og film, jeg har blitt flinkere til å ta bilder, jeg mener at skriveegenskapene mine ikke akkurat har blitt verre i løpet av skoleåret, (ser jeg feil ber jeg lærerne om å endre de, jeg er en perfeksjonist), jeg synes det har vært artig å lære om kameraer og TV-sendinger og det beste av alt er at jeg har fått flotte medelever og venner på linja mi. Jeg tror alle på Digitale Media har hatt et artig og lærerikt år.

Liker du å skrive, ta bilder, lage radio- og TV-sendinger, redigere lyd og film og lære om kamera så er Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole noe for akkurat DEG!

Andre saker

Intervju med Emma

Hva heter du? Emma Hegbom. Hvor gammel er du? 20 år. Hvor kommer du fra? Oslo. Hva gjør du på fritiden? Karate, liker å stå på snowboard og alpinski og spille fotball. Når har du bursdag? 22. august. Hvorfor søkte du PMF? Fordi kjæresten min går her nå, og vi ville[…]

Les mer »

  Gruppen henter trær fra skogen og ordner noe veldig fint av tre´et   Som du ser så jobber de som bare det. Banker og banker til de blir FERDIG !

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *