Pedern

Pedern

Livet på Digitale Media 2015-16

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Det har vært et minnerikt og lærerikt år på Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole i Selbu.

Jeg har lært mye som helt sikkert vil komme til nytte senere i livet.

Jeg har lært å redigere lyd og film, jeg har blitt flinkere til å ta bilder, jeg mener at skriveegenskapene mine ikke akkurat har blitt verre i løpet av skoleåret, (ser jeg feil ber jeg lærerne om å endre de, jeg er en perfeksjonist), jeg synes det har vært artig å lære om kameraer og TV-sendinger og det beste av alt er at jeg har fått flotte medelever og venner på linja mi. Jeg tror alle på Digitale Media har hatt et artig og lærerikt år.

Liker du å skrive, ta bilder, lage radio- og TV-sendinger, redigere lyd og film og lære om kamera så er Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole noe for akkurat DEG!

Andre saker

Den Store Kaketesten

Vi på Media var så heldige at vi fikk komme på kaketesting på PMF kaféen, der fikk vi smake på ostehorn, pizza, oreokake, ostekake, kvæfjordkake (verdens beste), suksessterte, sjokoladekake, gulrotmuffins, eplekake, rullekake og brownies. Dette er noe vi gjør hvert år, og er et av høydepunktene for oss på Medialinja.[…]

Les mer »

Flexi i pirbadet

Vi på Flexilinja var i Pirbadet i Trondheim onsdag den 25. januar. Vi dro rett etter morgensamlig og kom tilbake igjen til skolen til middag. Vi var blant annet i boblebadet. vi kjørte vannsklie, og hoppa fra stupebrett. Vi spiste lunsj på Jafs. Før vi kjørte tilbake til skolen fikk[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *