Pedern

Pedern

Livet på Digitale Media 2015-16

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Det har vært et minnerikt og lærerikt år på Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole i Selbu.

Jeg har lært mye som helt sikkert vil komme til nytte senere i livet.

Jeg har lært å redigere lyd og film, jeg har blitt flinkere til å ta bilder, jeg mener at skriveegenskapene mine ikke akkurat har blitt verre i løpet av skoleåret, (ser jeg feil ber jeg lærerne om å endre de, jeg er en perfeksjonist), jeg synes det har vært artig å lære om kameraer og TV-sendinger og det beste av alt er at jeg har fått flotte medelever og venner på linja mi. Jeg tror alle på Digitale Media har hatt et artig og lærerikt år.

Liker du å skrive, ta bilder, lage radio- og TV-sendinger, redigere lyd og film og lære om kamera så er Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole noe for akkurat DEG!

Andre saker

Multisport og friluftsliv uke 2

Foto. Erik Hermanseter.   På tirsdagen dro vi på skitur til Selbuskogen skisenter og vi koste oss på turen. Vi fikk to nye rekrutter som heter Eline og Maria. På onsdagen dro vi på skøyter på Selbusjøen og vi koste oss masse. Så jeg vil gjerne gjøre det igjen en[…]

Les mer »

Brannvernøvelse

Mandag 1. september var det duket for en spennende dag på Peder Morset folkehøgskole. Brannvesenet i Selbu hadde med seg noen staute karer som kom og delte oss inn i grupper.  Etterpå gikk de inndelte gruppene til forskjellige poster for å lære om brann og brannvern. Min gruppe ble med på[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *