Pedern

Pedern

Linjetur til København i mars

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Snart er det linjetur for Digitale media til Danmarks hovedstad København.

F.o.m. 1.-4 mars drar vi på Digitale media til København og skal more oss med å oppleve byen, dra på forskjellige steder og proppe i oss røde pølser.

Men vi drar ikke til København bare for å kose oss, vi skal også lære litt mer om media.

Vi på Digitale media gleder oss veldig til å dra til Kongens By, hovedstaden i vårt herlige naboland Danmark.

 

Det er dejlig å være norsk – i Danmark! 

Andre saker

Kursuke fredag: Anime

I dag er det den siste dagen med kursuke hvor vi da har lagt fra oss den vanlige timeplanen. Jeg kommer inn i en rolig atmosfære hvor jeg ser at elevene er i sine egene verdener. De koser seg med musikk på ørene. De tegner og maler sine figurerer. Jeg intervjuet[…]

Les mer »

Besøk fra søster

Den siste to ukene hadde jeg besøk fra min søster. Hun var volontør atten år senere. Jeg gledert meg mye til hun kommer for besøk. I den to ukene gjørte vi mange  morsomt ting. Vi dror til Trondheim, fordi hun ønsket seg, for se trondheim igjen. Der spiste vi en[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *