Pedern

Pedern

Linjenytt fra Flexi

Den 20. oktober skulle vi dra på tur for å se på en helleristning, vi tok to busser og kjørte i 10 minutter sånn cirka. Da vi kom fram så vi på steinen med den fine tegningen på. Vi gikk også ned til en fin sjø og så den fine utsikten. Etter det så drog vi tilbake til skolen.

Den 21.10 så hadde vi som første økt tegning, det var ganske greit. Vi delte oss opp i to grupper, noen var på tegning og noen var på baking. Vi bakte to forskjellige ting på de to forskjellige gruppene, og det var pizzasnurrer og blåbærmuffins.

Så hadde vi tegning og fargelegging. Vi fikk sånne «terapibøker,» som har blitt kopiert fra ark som vi kunne fargelegge på.  Før høstferien tok lærerne portrettbilder av alle elevene på Flexi som vi skulle ta og tegne over. Vi brukte tavla og hadde en overhead som lyste mot tavla. Portrettbildene som ble tatt tok vi opp mot tavla som vi skulle tegne over med blyant.

 

 

 

 

 

 

 

Andre saker

Linn Jørum Sulland

Ukas håndballspiller er Linn Jørum Sulland. født 15 juli 1984 (31).  Linn er en norsk håndballspiller og fra 2015 så begynte hun å spille for Gyor i Ungarn, Linn spilte på Larvik fra 2009- 2015.  Hun vant EHF Champions Leauge med Larvik HK i 2010-11. Hun har skrevet kontrakt med Vipers[…]

Les mer »

Valgfag Helsesport

  Ingrid P og Vilde har vært innom Helsesport og intervjuet Kara og Helena om dette valgfaget.   Hvorfor valgte du Helsesport? Kara: Because I love sports. Helena:  Fordi det gir meg energi og en mestringsfølelse. Hvor mange elever har helsesport? Kara : Totally twelve I think, but some are missing[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *