Pedern

Pedern

Karneval i Tyskland

Hei folkens,

i dag vil jeg fortelle dere en litt om hvordan jeg feirer karneval. I den landsby hvor jeg kommer fra vi har et stort tradisjon om karneval, vi si «Fasnet».

Siden ca. 10 år er jeg på en gruppe (i det område jeg bo vi si «Zunft») med dette gjører jeg prosesjoner og feirer på karnevalsfesten. Das Wolfsrudel

«Fasnet» starter allerede hver år på 11.11. klokka 11:11, men hovedsakelig feirer vi i vår. Der er en spesielt uke hver vår, starter på torsdag og vare til onsdag, når har vi mange mange selskaper og prosesjoner. Jeg savner det virkelig! At dere har ikke karneval er veldig trist for meg.

Men jeg er også glad for å være her i Norge 🙂

Hilsen, Simone

Andre saker

PMF-lekene 2017

I helga var det nok en gang duket for vårens vakreste eventyr på Selbuskogen skisenter, nemlig PMF-lekene. Vi er aldri så lite stolte av at vi nå har arrangert denne konkurransen hele 25 år på rad. PMF-lekene er et landsomfattende skirenn for mennesker med utviklingshemming, det eneste i sitt slag.[…]

Les mer »

Kortfilmprosjekt

Vi på Medialinja har nå begynt å lage en kortfilm. Kortfilm er film som er kortere enn den vanlige spillefilmen, ofte med spilletid kortere enn 3o minutter. Dette mediet er ofte brukt av nye filmskapere som vil utvikle sine kunnskaper. Derfor er kortfilm det foretrukne formatet for dem som driver[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *