Pedern

Pedern

Karneval i Tyskland

Hei folkens,

i dag vil jeg fortelle dere en litt om hvordan jeg feirer karneval. I den landsby hvor jeg kommer fra vi har et stort tradisjon om karneval, vi si «Fasnet».

Siden ca. 10 år er jeg på en gruppe (i det område jeg bo vi si «Zunft») med dette gjører jeg prosesjoner og feirer på karnevalsfesten. Das Wolfsrudel

«Fasnet» starter allerede hver år på 11.11. klokka 11:11, men hovedsakelig feirer vi i vår. Der er en spesielt uke hver vår, starter på torsdag og vare til onsdag, når har vi mange mange selskaper og prosesjoner. Jeg savner det virkelig! At dere har ikke karneval er veldig trist for meg.

Men jeg er også glad for å være her i Norge 🙂

Hilsen, Simone

Andre saker

Idrettsturnering

Lørdag den 9 januar var første lørdagsprosjekt i det nye året. Denne gangen var det idrettsturnering som sto på planen. Det var delt opp i to lag pr hus, ett til innebandy og et til boccia. Husene skulle så konkurrere mot hverandre om seieren. Om laget gikk ut av innebandy,[…]

Les mer »

This week I would like to present you a liitle bit my hometown. It is called Friedrichsdorf and has round about 24.000 inhabitants. But since it is next to the big city of Francfort ( 600.00 inhabitants) it seems to be a pretty small town. In addition, it is divided[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *