Pedern

Pedern

Karneval i Tyskland

Hei folkens,

i dag vil jeg fortelle dere en litt om hvordan jeg feirer karneval. I den landsby hvor jeg kommer fra vi har et stort tradisjon om karneval, vi si «Fasnet».

Siden ca. 10 år er jeg på en gruppe (i det område jeg bo vi si «Zunft») med dette gjører jeg prosesjoner og feirer på karnevalsfesten. Das Wolfsrudel

«Fasnet» starter allerede hver år på 11.11. klokka 11:11, men hovedsakelig feirer vi i vår. Der er en spesielt uke hver vår, starter på torsdag og vare til onsdag, når har vi mange mange selskaper og prosesjoner. Jeg savner det virkelig! At dere har ikke karneval er veldig trist for meg.

Men jeg er også glad for å være her i Norge 🙂

Hilsen, Simone

Andre saker

100 Ting Du Ikke Visste

Det er over 2700 forskjellige språk i verden Det språket som regnes som vanskeligst å lære i verden er baskisk. Det har ingen likheter med noe annet språk i verden. Somalia er det eneste landet i Afrika hvor hele befolkningen snakker det samme språket. Det fødes 106 guttebarn for hvert[…]

Les mer »

Fritidsledelse arrangerer UKM

Valgfag fritidsledelse er i år med på å arrangere UKM i Bell amfi, Selbu. UKM står for ungdommens kulturmønstring og er en konkurranse der barn og unge mellom 10 og 20 år konkurrerer i alt som kan kalles kultur. Foreksempel dans, sang, band, film, bilder, flammesluking eller stepping. Selbu og[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *