Pedern

Pedern

Karneval i Tyskland

Hei folkens,

i dag vil jeg fortelle dere en litt om hvordan jeg feirer karneval. I den landsby hvor jeg kommer fra vi har et stort tradisjon om karneval, vi si «Fasnet».

Siden ca. 10 år er jeg på en gruppe (i det område jeg bo vi si «Zunft») med dette gjører jeg prosesjoner og feirer på karnevalsfesten. Das Wolfsrudel

«Fasnet» starter allerede hver år på 11.11. klokka 11:11, men hovedsakelig feirer vi i vår. Der er en spesielt uke hver vår, starter på torsdag og vare til onsdag, når har vi mange mange selskaper og prosesjoner. Jeg savner det virkelig! At dere har ikke karneval er veldig trist for meg.

Men jeg er også glad for å være her i Norge 🙂

Hilsen, Simone

Andre saker

Bomba er godt i gang

Bomba er PMFs egen fritidsklubb. Den arrangeres på torsdager, og i år er det stipendiater og volontører som er ansvarlige for gjennomføringen. I går kveld var skoleårets andre Bombakveld, disse bildene er fra da startskuddet gikk i forrige uke. Torsdag 31. august hadde vi årets første Bomba. Vi hadde limbokonkuranse[…]

Les mer »

        Hei folkens! I dag vil jeg skrive om meg og en ny hobby: Strikking 🙂 Jeg kan huske strikkete sokker fra min bestemor, men aldri tenkte jeg på strikke selv. Gunn Inger har vist meg hvordan det fungerer. Nå kan jeg ikke slutte. Jeg begynnte med[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *