Pedern

Pedern

Karneval i Tyskland

Hei folkens,

i dag vil jeg fortelle dere en litt om hvordan jeg feirer karneval. I den landsby hvor jeg kommer fra vi har et stort tradisjon om karneval, vi si «Fasnet».

Siden ca. 10 år er jeg på en gruppe (i det område jeg bo vi si «Zunft») med dette gjører jeg prosesjoner og feirer på karnevalsfesten. Das Wolfsrudel

«Fasnet» starter allerede hver år på 11.11. klokka 11:11, men hovedsakelig feirer vi i vår. Der er en spesielt uke hver vår, starter på torsdag og vare til onsdag, når har vi mange mange selskaper og prosesjoner. Jeg savner det virkelig! At dere har ikke karneval er veldig trist for meg.

Men jeg er også glad for å være her i Norge 🙂

Hilsen, Simone

Andre saker

Årets første elevkveld

Klatremus prøver å komme unna Reven.   Lørdag 12. september hadde de ansatte arrangert en elevkveld for oss elevene. Etter en dag ute med forskjellige aktiviteter var tiden inne for at alle skulle samles sammen og ha det hyggelig. Ansattes elevkveld startet klokken 18.00 i matsalen. Da var det sang,[…]

Les mer »

På lørdagen hadde vi gutteprosjekt. Det var forskjellige poster. Vi hogde ved, kjørte radiostyrt bil, løpte rundt bassenget med en kondom, musikkquiz, dro en buss med tau og mye mer. Jeg synes at aktivitetene var morsomme og spennende. Senere den dagen hadde vi guttefest. På guttefesten var vi vikinger. Vi[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *