Pedern

Pedern

Kampen videre for en bærekraftig miljøpolitikk – folkehøgskoler til aksjon

Dette er gjengen som represnterer PMF under neste ukes aksjon i Trondheim.

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Onsdag 20. april reiser Multisport & Friluftsliv til Trondheim som delegasjon fra Peder Morset folkehøgskole for å vise sin misnøye med at det kastes så mye mat. I tillegg til vår delegasjon skal folkehøgskolene Sund, Rødde, Fosen, Fredly og Nordmøre også være med.

«Aksjonen mot matkasting» blir arrangert på Trondheim Torg i Trondheim 20. april klokken 16:00.

Det blir appeller, musikkinnslag og en vegg med fotofremvisning samt et bord med gratis mat som egentlig hadde blitt kastet. De skal også ha et bord som viser hvor mye en gjennomsnittlig nordmann kaster i løpet av et år for å vise hvor mye det er.

Det var på et valgfag at folkehøgskolene sammen skulle velge seg ett prosjekt og sammen fant de ut at de ville aksjonere mot matkasting.

De vil på aksjonen komme med råd om hvordan matkasting kan reduseres og forhindres.

Det er ikke bare folkehøgskoler som er velkomne. Alle er velkomne til å være med på aksjonen. På Facebook har over 100 sagt at de kommer, mens godt over 600 har meldt sin interesse.

Aksjonen er for alle som har interesse for matkasting. Bli med for å utgjøre en forskjell. 

Velkommen! 

 

Kilde:

http://trd.by/livsstil/2016/04/10/Disse-elevene-vil-inspirere-deg-til-%C3%A5-kaste-mindre-mat-12559492.ece

Andre saker

Besøk!

Siste uke hadde jeg besøk fra min venninne Meral fra Sveits. Vi var i Trondheim på Egon og spiste Pizza-Buffet. Meral var med meg i friluftsliv og bakeri. Hun hadde mye spøk. Hun har også prøvd for første gang med ski! Vi var på Selbuskoge langrenn. Det var veldig artig![…]

Les mer »

Larsens Topp 20 Uke 44

Larsens Topp 20 – Uke 44: ? Interphase – No One Else (Radio Edit) [2005] [R.E.] ? Matoma Ft. Popcaan & Wale – Feeling Right (Everything Is Nice) ? Avicii – Sunset Jesus ? Karl Seglem – Gå Rundt Eldrimne ? Petri Nygård – Luxusta NY Daft Punk – Aerodynamic[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *