Pedern

Pedern

Juleverksted med Selbustrand skole

Juleverksted er en tradisjon vi har både her på Peder Morset og på Selbustrand skole. Og i år er det første gangen vi samarbeider om å ha juleverksted. Det foregikk fra mandag til onsdag denne uka. De juleverkstedene de har hatt på Peder Morset og Selbustrand skole er julekort, papirbretting/julepynt, småsløyd, sjokolade, lysdypping, pepperkakebaking og julekrans/julepynt.

Malin på 12 år syntes det var veldig artig å ha juleverksted her på Peder Morset og lage julekort sånn at hun kan bruke kreativiteten sin på å lage litt forskjellige julekort. Hun gledet seg veldig til å ta julekortbilder, lage krans og spise masse julegørt. Oda som går på Peder Morset var på juleverksted og baket pepperkaker. Hun gledet seg mest til å gjøre ting sammen med de ungene som går på Selbustrand skole. Oda syntes det var veldig artig å lage ting til jul og samtidig få julestemning, hun synes det er koselig å gjøre ting sammen med naboene og samtidig ha det gøy.

Rektorene på begge skolene syntes det var en veldig god idé å samarbeide om å ha juleverksted i år. Det var rektor på Selbustrand skole Eirin Wik som kom med idéen om å ha juleverksted. Eirin syntes det var veldig koselig å se at de som går på Peder Morset og Selbustrand skole kan samarbeide med hverandre og at de er sammen og lager masse fine ting til jul. Hun syntes det var veldig trivelig stemning på barneskolen, hun gledet seg veldig mye til å spise julegrøt på Peder Morset sammen med elvene fra barneskolen og elvene på Peder Morset. Rektor Einar Bjørn på Peder Morset folkehøyskole syntes det var en veldig bra idé rektoren på barneskolen kom med. Han synes det er veldig bra at elver på Peder Morset og elever ved barneskolen kan ha juleverksted sammen sånn at de får gjort andre ting og kose seg litt før jul.

Andre saker

  Søndag 23.8.15 Da jeg først kom hit så var det litt rart, fordi jeg visste ikke hvem folk var osv. Jeg hadde blitt kjent med ei jente i forveien, og jeg gledet meg veldig mye til å se henne. Det var veldig fint vær ute, varmt og godt. Min pappa[…]

Les mer »

Velkommen til Sanremo!

Vår gamle rektor tok med seg mannen og flyttet til Italia da hun ble pensjonist. Alle foto: privat. Ingegjerd Sverre Smeby var rektor på PMF i mange år. I denne tiden var hun av og til turguide på si, og fartet rundt i Italia med turister på slep. Da hun[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *