Pedern

Pedern

Juleverksted med Selbustrand skole

Juleverksted er en tradisjon vi har både her på Peder Morset og på Selbustrand skole. Og i år er det første gangen vi samarbeider om å ha juleverksted. Det foregikk fra mandag til onsdag denne uka. De juleverkstedene de har hatt på Peder Morset og Selbustrand skole er julekort, papirbretting/julepynt, småsløyd, sjokolade, lysdypping, pepperkakebaking og julekrans/julepynt.

Malin på 12 år syntes det var veldig artig å ha juleverksted her på Peder Morset og lage julekort sånn at hun kan bruke kreativiteten sin på å lage litt forskjellige julekort. Hun gledet seg veldig til å ta julekortbilder, lage krans og spise masse julegørt. Oda som går på Peder Morset var på juleverksted og baket pepperkaker. Hun gledet seg mest til å gjøre ting sammen med de ungene som går på Selbustrand skole. Oda syntes det var veldig artig å lage ting til jul og samtidig få julestemning, hun synes det er koselig å gjøre ting sammen med naboene og samtidig ha det gøy.

Rektorene på begge skolene syntes det var en veldig god idé å samarbeide om å ha juleverksted i år. Det var rektor på Selbustrand skole Eirin Wik som kom med idéen om å ha juleverksted. Eirin syntes det var veldig koselig å se at de som går på Peder Morset og Selbustrand skole kan samarbeide med hverandre og at de er sammen og lager masse fine ting til jul. Hun syntes det var veldig trivelig stemning på barneskolen, hun gledet seg veldig mye til å spise julegrøt på Peder Morset sammen med elvene fra barneskolen og elvene på Peder Morset. Rektor Einar Bjørn på Peder Morset folkehøyskole syntes det var en veldig bra idé rektoren på barneskolen kom med. Han synes det er veldig bra at elver på Peder Morset og elever ved barneskolen kan ha juleverksted sammen sånn at de får gjort andre ting og kose seg litt før jul.

Andre saker

Vi på medialinja skal dra på tur til Danmark i København den 01.03.2016. Vi drar kl 05:00. Vi er i København kl 10:00 helt til 04.03.2016 vi kommer hjem kl 23:00. De som skal dra er Kevin (hus1), Marlene (hus2), Elise & Lajos (hus3), Lars-Erik & Kine (hus6), Jon (media-lærer) &[…]

Les mer »

Guttefest

Den 27. januar laget guttene fest for oss jentene. Det var veldig morsomt. Rolv ønsket oss velkommen og vi begynte med en sang som heter Rai rai av DDE. Og så var det tid for middag. Det var kjempegodt. Så sang vi Jenter av Di derre før vi begynte på[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *