Pedern

Pedern

Jobbfrukt

Vi på Arbeidstrening skal begynne og jobbe med og pakke frukt og kjøre rundt  til bedrifter i Selbu. Vi hadde besøk av Bama Mandag 16 Januar som fortalte hva jobbfrukt innebærte og vi fikk smake på ulike frukt. Vi synes dette var kjempe artig og lære om. Til slutt fikk vi tatt Eksamen. Alle bestod den. De som er med i dette er 7elever fra arbeid i praksis, 2 lærere, Nelly fra kontoret og Trond fra kjøkkenet. Vi kommer til og jobbe med dette hver mandag. Vi håper på nå om vi får kunder på bedrifter i Selbu som vil ha frukten vi skal selge. Vi har fått oss egne jakker som vi skal ha på oss når vi jobber med jobbfrukt. Dette gleder vi oss kjempe masse til.

Tekst: Guro Kulseth

Foto. Martin Holte

Andre saker

Kjønnsbyttebomba

I går kveld hadde vi kjønnsbyttebpmba. Da var guttene jenter og jentene var gutter. Vi var utkledd i parykk og masse fine klær. Så var det en liten moteoppvisning.  

Les mer »

En knall start på en rekke elevkvelder

Fakiren og hans trupp trickser med ild. Vi startet kvelden med en sang før det ble ratatouille til middag, det var god stemmning rundt bordet med mye prat. Etter middag gikk vi alle ned i A-klasserommet for å se en film fra 1958 som heter «De dødes tjern». Filmen var[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *