Pedern

Pedern

På PMF-kaféen

Servitørene Olav og Alexander ser ut til å ha det greit på jobben. Foto: Hanne Fjelly.

 

Onsdager etter morgensamling møter vi på Arbeid i praksis som skal jobbe på kaféen opp på kontorbygget for å ta med det vi trenger bortover til PMF kafeen.

Det viktigste vi må huske er penger, kortterminal og de gode kakene vi har bakt.

Kaféen åpner kl 10 og før det må vi ordne til åpning, det må kokes kaffe, sette ned stoler, tennes lys og settes fram kopper og tallerkener.

Vi har arbeidslister som vi følger så alt blir husket på. Når kundene kommer må vi skru på sjarmen og gi god service. Vi har både små barn og eldre damer som faste kunder.

Besøk gjerne kaféen onsdager og fredager, vi serverer hjemmelaga kaker , horn og pizza.

Tekst: Olav Bugge Bakken

Foto: Hanne Fjelly

Andre saker

PMF-lekene forberedes

Bildet er fra fjorårests PMF-leker, og viser Sigurd Olsbyengen, som også er elev i år, på vei ut fra start.    Det er ikke så veldig lenge til både ski og medaljer skal frem i Selbu i forbindelse med PMF-lekene. I den forbindelse tok jeg en prat med to sentrale[…]

Les mer »

Black and White Bomba

Utlendingene koste seg også på Bomba denne uka. Torsdag den 1. oktober var det black and white Bomba. Eleven ble da oppfordret til å kle seg i svart og hvitt for kvelden. Det var utrolig kult å se hvor mange som faktisk gjorde det, alle matchet hverandre og det eneste[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *