Pedern

Pedern

På PMF-kaféen

Servitørene Olav og Alexander ser ut til å ha det greit på jobben. Foto: Hanne Fjelly.

 

Onsdager etter morgensamling møter vi på Arbeid i praksis som skal jobbe på kaféen opp på kontorbygget for å ta med det vi trenger bortover til PMF kafeen.

Det viktigste vi må huske er penger, kortterminal og de gode kakene vi har bakt.

Kaféen åpner kl 10 og før det må vi ordne til åpning, det må kokes kaffe, sette ned stoler, tennes lys og settes fram kopper og tallerkener.

Vi har arbeidslister som vi følger så alt blir husket på. Når kundene kommer må vi skru på sjarmen og gi god service. Vi har både små barn og eldre damer som faste kunder.

Besøk gjerne kaféen onsdager og fredager, vi serverer hjemmelaga kaker , horn og pizza.

Tekst: Olav Bugge Bakken

Foto: Hanne Fjelly

Andre saker

Intervju med Malin

Hva heter du? Malin Jamtøy. Hvor gammel er du? 19, blir 20. Hvor kommer du fra? Støren. Har du noen søsken? Har to søsken. Hvilken skole gikk du på før? Gauldal vgs. Hvilken linje gikk du på vgs? Design og håndverk. Har du noen kjæledyr? Nei, men har hatt før.[…]

Les mer »

Hei folkens, Hvordan går det?! Jeg er glad og fornøyd etter den flotte “Guttefesten” i går kveld med kjempebra mat og underholdning. Jeg har hatt en super kveld! Men i dag vil jeg fortelle litt mer om min helg. På fredag ettermiddag var jeg på tur til kaféen med Rebeca,[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *