Pedern

Pedern

Intervju med servitører på PMF-kaféen

I anledning kaketesten 2015 snakket vi også litt med to av servitørene, Tale og Iver.

Hvordan er det å jobbe på kaféen? 
Iver: Det er ganske morsomt, vi lærer mye.
Thale: Kjempe kjekt og koselig.

Hva synes du er best med å jobbe på kaféen?
Iver: Det jeg synes er best er oppgjøret av kassa på slutten av dagen.
Tale: Det varierer, egentlig alt.

Har dere mange kunder på en vanlig dag?
Iver: Ja, vi har en god del kunder.
Tale: Det kan komme veldig mange på fredager.

Hvilken kake tror du at det blir solgt mest av?
Iver: Vil tro det er Kvæfjordskaka og Sjokoladekaka.
Tale: Tror det er Sjokoladekake og Brownie tenker jeg.

Hvordan er det å ha besøk av Digitale Media til kaketest?
Iver: Koselig, moro å se folk man kjenner når man er her hele dagen.
Tale: Veldig kjekt, koselig og spennende. Spennende å se hvilken kake dere liker best.

IMG_6138
Elise intervjuer Iver under kaketesten.

 

Andre saker

Å strikke selbugenseren

Hei folkens, husker dere mitt strikkeprosjekt om det jeg fortalte dere før jul? Jeg mår så mitt mål har jeg ikke nådd, fordi den er ikke ferdig nå. Men min genseren blir storer og storer. Se her: Nå har jeg enda ei uke for blir ferdig med genseren… jeg mår[…]

Les mer »

This week I would like to present you a liitle bit my hometown. It is called Friedrichsdorf and has round about 24.000 inhabitants. But since it is next to the big city of Francfort ( 600.00 inhabitants) it seems to be a pretty small town. In addition, it is divided[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *