Pedern

Pedern

Intervju med servitører på PMF-kaféen

I anledning kaketesten 2015 snakket vi også litt med to av servitørene, Tale og Iver.

Hvordan er det å jobbe på kaféen? 
Iver: Det er ganske morsomt, vi lærer mye.
Thale: Kjempe kjekt og koselig.

Hva synes du er best med å jobbe på kaféen?
Iver: Det jeg synes er best er oppgjøret av kassa på slutten av dagen.
Tale: Det varierer, egentlig alt.

Har dere mange kunder på en vanlig dag?
Iver: Ja, vi har en god del kunder.
Tale: Det kan komme veldig mange på fredager.

Hvilken kake tror du at det blir solgt mest av?
Iver: Vil tro det er Kvæfjordskaka og Sjokoladekaka.
Tale: Tror det er Sjokoladekake og Brownie tenker jeg.

Hvordan er det å ha besøk av Digitale Media til kaketest?
Iver: Koselig, moro å se folk man kjenner når man er her hele dagen.
Tale: Veldig kjekt, koselig og spennende. Spennende å se hvilken kake dere liker best.

IMG_6138
Elise intervjuer Iver under kaketesten.

 

Andre saker

Hei! Jeg heter Mieke

Hei hei ! Jeg heter Mieke og kommer fra Tyskland. Jeg snakker tysk, engelsk og litt norsk. Nå jeg er volontør på Peder Morset folkehøgskole. Jeg er på Flexi og på hus 5. Well, thats nearly everything I can say in norwegian until now…but I really really want to learn[…]

Les mer »

Hjem i Belgia

God dag folkens, Jeg skal snakker lit om hva jeg har gjørt i juleferie. Den første ting jeg har gjørt da jeg var i Belgia, var å spise god belgisk chips (eller french fries). På første lørdagen jeg var på en speiderkveld med masse persjoner de jeg kjente. Jeg har[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *