Pedern

Pedern

Intervju med Marit

 

Hva heter du ?

Jeg heter Marit Heltne Sæther.

Hvor gammel er du?

Jeg er 20 år, er født 2. feb. 96.

Hvilken linje går du på ?

Jeg går på Kunst og Design-linja.

Hva er dine interesser ?

Jeg liker veldig godt å tegne, fargelegge, ta bilder av blomster og natur.

Hvorfor søkte du deg inn på Peder Morset?

Jeg hadde fått lærlingplass men jeg likte meg ikke der, så jeg avbrøt kontrakten. Jeg var i grunnen ganske skolelei, ble anbefalt å søke folkehøyskole av en lærer på vg2.

Hva forventer du av dette skole året?

Det å få et større sosialt nettverk.

 

Tekst: Sondre Brataas

Foto: Privat

 

Andre saker

Larsens Topp 20 Uke 6

Karpe Diem – Hus/hotell/slott brenner Wet – It’s All In Vain Wet – These Days Keys N Krates – U Already Know Sia – Unstoppable Eric Prydz Ft. Rob Swire – Breathe Eric Prydz – Every Day Foxes – Wicked Love Pet Shop Boys – Inner Sanctum Will Sparks –[…]

Les mer »

Hestesportlinja på tur

Fra tirsdag til torsdag var jeg på tur med hestelinja og det var artig, men det var også litt kjedelig fordi det var ikke strøm i det hele tatt der hvor vi var på tur sammen. Jeg hadde ikke lada telefonen min ordentlig, så jeg hadde bare ca 50 prosent[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *