Pedern

Pedern

Intervju med Håkon

Hva heter du?

Håkon Solli Brokstad.

Hvor gammel er du?

19 år.

Hvilken linje går du på?

Idrett og Friluftsliv.

Trives du der?

Ja.

Hvilket hus bor du på?

Hus 8.

Hvordan er stemningen på huset?

Rolig og bra.

Hvor kommer du fra?

Jeg kommer fra Molde.

Hvorfor søkte du på PMF?

Fordi jeg vil lære masse. Jeg har noen gamle venner som også går her.

Hvorfor søkte du media valgfag?

Det har vært min drøm lenge å drive med media.

Hva liker du ellers å drive med?

Spille dataspill.

Hvilke forventninger har du til dette skoleåret?

Ingen kommentar.

 

Andre saker

Danseprosjekt

Her skulle det læres swing! Lørdag 31. oktober var det danseprosjekt på folkehøgskolen i Selbu. I starten skulle alle samles i gymsalen der vi skulle danse i rekke. Deretter ble vi oppdelt i grupper og gruppa mi gikk med Pål på rommet der Bomba vanligvis er. Her skulle det læres[…]

Les mer »

Ungarer på prøverenn

  Det er ikke så mange skiløpere fra Ungarn selv om jeg har funnet ut at det er noen få. Men for nordmenn er det i alle fall ikke så kjent. Derfor var det litt latter da jeg skulle gå på ski på prøverennet før PMF-lekene. Jeg har da prøvd[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *