Pedern

Pedern

Intervju med Malin på kjøkkenet

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Jeg tok en tur til kjøkkenet i dag for å intervjue Malin Christensen Gruer. Malin er utplassert på kjøkkenet via linja si som er Arbeid i praksis.

Jeg blir møtt av en blid ung dame som rensker egg. Jeg tar bilde og foreslår etterpå at vi skal sette oss ved ett av bordene i matsalen. Der vaskes det og det skal snart gjøres i stand til en skikkelig festmiddag i morgen på gammelelevtreffet. I stedet blir vi, i samråd med Monika på kjøkkenet, enige om å sette oss inne på selve kjøkkenet for å ta intervjuet der. Jeg gjennomgår spørsmålene med henne, som er standard prosedyre før et intervju.

Intervjuet forløp seg slik:

-Hvordan er det å være utplassert på kjøkkenet?

-Det er veldig bra. Jeg trives og de ansatte på kjøkkenet er snille.

-Hvor lenge er du utplassert på kjøkkenet?

-Jeg er utplassert på kjøkkenet hver fredag frem til jul fra klokken 08:30 til klokken 14:30.

-Hvilke arbeidsoppgaver har du?

-Litt av hvert. Skjære opp frukt, renske egg, fylle opp frokostblanding og fylle på knekkebrød.

-Er dette noe du kunne tenkt deg å holde på med i fremtiden?

-Det kan hende, vi får se.

-Takk for intervjuet, Malin.

-Værsågod!

Andre saker

Påskeferien

Ja, det har vært påskeferie og jeg har stått masse på slalom og det gikk fint. Først så kjørte jeg på Bjorli og hoppet litt på big jump og broren min tok en 360 på et hopp. Når jeg var hjemme så skrudde jeg bil og var på treningssenter og[…]

Les mer »

En spilleliste for starten av våren

Våren begynner å komme fram flere plasser i landet. Da kan det være fint med noe nytt og friskt etter vinteren og snøen. Det er jo om våren det kommer nye planter, blomster og frø. Og vinteren og snøen forsvinner. Så derfor har jeg satt sammen ny og frisk musikk. «Vårfrisk»:[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *