Pedern

Pedern

Hyttetur til Hegra

Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.
Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.

Torsdag den 27. august dro hus 3 og hus 6 på hyttetur til Hegra. Da vi kom frem «flyttet» vi inn i hyttene og spiste lunsj før det bar ut på tur. Dagen startet med en del regn, men det avtok heldighvis når vi startet turen oppover mot Hegra festning. Det var en tung tur oppover, men alle holdt seg positive og blide allikevel. Vel oppe slappet vi av litt før vi gikk inn på festningen. Jeg hadde forventet en type borg a la Fredriksten/Akershus festning. Dette var derimot en festning bygget inn i fjellet istedenfor over. Det var interesant å se hvordan de hadde gjort det, og høre om hva som hadde skjedd. Etter å ha sett oss litt rundt bar turen nedover igjen.

Fredag var det ut på tur igjen, denne gangen til Nord-Europas største helleristningsfelt. Det regnet mye, men det sto ikke på humøret på turen bortover. Da vi kom dit satte vi oss ned i en liten hytte og spiste lunsj, før vi gikk og så på helleristningene. Etter to dager med lange turer, var det godt å slappe av og kose seg resten av dagen.

Lørdag ryddet vi ut av hyttene og grillet pølser før det bar hjemmover til skolen. Det ble en regnfull tur med mye moro.

 

Andre saker

Piratfest

23 januar 2016 var det piratfest med Hus 2, 3, 4 i gymsalen. Da vi kom inn i gymsalen sto Hus 2, 3, 4 i rekke på venstre og høyre siden av bordet og Malene sto liksom oppi skipet. Da vi kom inn og fant en sitteplass og så sang vi Kaptain[…]

Les mer »

Spennende tur i Selbu

  Vi har vært på Selbu rundt og det har vært kjempebra å være med på. Vi kjørte buss og fikk høre historien om Peder Morset. Det syntes vi var kjempespennende å høre på. Vi reiste rundt i Selbu hele dagen og da vi kom tilbake på skolen ble alle[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *