Pedern

Pedern

Hyttetur til Hegra

Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.
Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.

Torsdag den 27. august dro hus 3 og hus 6 på hyttetur til Hegra. Da vi kom frem «flyttet» vi inn i hyttene og spiste lunsj før det bar ut på tur. Dagen startet med en del regn, men det avtok heldighvis når vi startet turen oppover mot Hegra festning. Det var en tung tur oppover, men alle holdt seg positive og blide allikevel. Vel oppe slappet vi av litt før vi gikk inn på festningen. Jeg hadde forventet en type borg a la Fredriksten/Akershus festning. Dette var derimot en festning bygget inn i fjellet istedenfor over. Det var interesant å se hvordan de hadde gjort det, og høre om hva som hadde skjedd. Etter å ha sett oss litt rundt bar turen nedover igjen.

Fredag var det ut på tur igjen, denne gangen til Nord-Europas største helleristningsfelt. Det regnet mye, men det sto ikke på humøret på turen bortover. Da vi kom dit satte vi oss ned i en liten hytte og spiste lunsj, før vi gikk og så på helleristningene. Etter to dager med lange turer, var det godt å slappe av og kose seg resten av dagen.

Lørdag ryddet vi ut av hyttene og grillet pølser før det bar hjemmover til skolen. Det ble en regnfull tur med mye moro.

 

Andre saker

Guttefest

Lørdag 14. november var det duket for guttefest på Peder Morset folkehøgskole. Da klokka ble 18:00 kom jentene inn og de ble møtt av fryktinngytende vikinger som ikke hadde tenkt å vise nåde før slaget om Stamford Brigde var vunnet. Først ble det vist en film som flere hadde medvirket[…]

Les mer »

  Before reading this article I want you to first think about what do you know about Belgium… This is what the country looks like:       Belgium has an area around 30,5 square kilometers, which makes Norway eleven times bigger than Belgium. The belgian population is around 11 millions compared[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *