Pedern

Pedern

Hyttetur til Hegra

Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.
Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.

Torsdag den 27. august dro hus 3 og hus 6 på hyttetur til Hegra. Da vi kom frem «flyttet» vi inn i hyttene og spiste lunsj før det bar ut på tur. Dagen startet med en del regn, men det avtok heldighvis når vi startet turen oppover mot Hegra festning. Det var en tung tur oppover, men alle holdt seg positive og blide allikevel. Vel oppe slappet vi av litt før vi gikk inn på festningen. Jeg hadde forventet en type borg a la Fredriksten/Akershus festning. Dette var derimot en festning bygget inn i fjellet istedenfor over. Det var interesant å se hvordan de hadde gjort det, og høre om hva som hadde skjedd. Etter å ha sett oss litt rundt bar turen nedover igjen.

Fredag var det ut på tur igjen, denne gangen til Nord-Europas største helleristningsfelt. Det regnet mye, men det sto ikke på humøret på turen bortover. Da vi kom dit satte vi oss ned i en liten hytte og spiste lunsj, før vi gikk og så på helleristningene. Etter to dager med lange turer, var det godt å slappe av og kose seg resten av dagen.

Lørdag ryddet vi ut av hyttene og grillet pølser før det bar hjemmover til skolen. Det ble en regnfull tur med mye moro.

 

Andre saker

Intervju med Malin på kjøkkenet

Jeg tok en tur til kjøkkenet i dag for å intervjue Malin Christensen Gruer. Malin er utplassert på kjøkkenet via linja si som er Arbeid i praksis. Jeg blir møtt av en blid ung dame som rensker egg. Jeg tar bilde og foreslår etterpå at vi skal sette oss ved ett[…]

Les mer »

Flexiprosjekt

Lørdag den 28. November hadde vi Flexiprosjekt her på PMF. Siden mesteparten av flexilinja var på Lanzarote var det egentlig litt rart å skulle ha dette prosjektet men det ble bra allikevel. Det aller første vi gjore var å synge bursdagssangen for Ingrid på hus 2. Etter frokost møtte vi[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *