Pedern

Pedern

Hyttetur til Tydalen

Marlene Sundet Kalmo er elev på Digitale media.
Marlene Sundet Kalmo er elev på Digitale media.

Torsdag 27. september dro hus 2 og hus 5 på hyttetur sammen. Vi var i Tydalen. Vi bodde 2 km unna hverandre. Da vi kom til Tydalen ble vi først kjent med hytta, og vi utforsket naturen. Hus nr 2 gikk til der hvor hus nr 5 bodde, og så til butikken for å handle litt drikke til grillfesten som vi skulle ha senere på dagen. Da vi skulle ha grillkvelden så begynte det å småregne, men vi grillet selv om det småregna litt.  Etter vi hadde grilla så hadde vi lær-navn-leken. Det var utrolig artig, og alle sammen fikk seg en god latter. Vi gikk tilbake til hus 5 og snakket sammen resten av kvelden.

IMG_3793

Fredag 28. september var en regnfull dag.  Vi hadde et lite prosjekt som skulle gjøres og det var at vi skulle gå over til Sverige. Mens vi gikk oppover til Sverige så var det ganske kaldt og vått. Noen gikk ned igjen, fordi de hadde vondt og ikke klarte å gå noe mer. Men det var noen som klarte å gå over til Sverige, og de var ganske stolte av at de klarte å gå over til Sverige. Da vi kom tilbake fra tur var det noen som tok et lite bad i badestampen.  dette var da utrolig godt.

IMG_4037

Resten av kvelden spilte vi bingo sammen og koste oss med vafler. Alle sammen koste seg veldig mye den kvelden.

IMG_3985

Lørdag 29. september var det hjemmreise. Disse 2 dagene hadde gått kjempefort. På vei hjem reiste vi til en foss som heter Henfallet. der spiste vi også lunsjen vår, noe som var utrolig koselig. Det var en fin utsikt å ha mens vi spiste, med masse natur. Vi reiste så tilbake til skolen, hvor vi senere hadde våre første elevkveld.

Målet med turen var at vi skulle bli kjent med hverandre, og det målet ble virkelig nådd.

IMG_3732

Andre saker

Hundekjøring med Flexi

Vi på Flexi var på hundekjøring tirsdag den 31 januar. Vi dro før morgensamlig. Når vi kom frem til Meråker der hundekjøringa var, fikk vi hilse på hundene. Først så satt vi på, etter at alle hadde fått sitte på en runde hver, fikk vi lov til å prøve å[…]

Les mer »

Volontørprosjekt

Lørdag 14. januar hadde volontørene ansvar for et eget prosjekt i gymsalen + ute. Det var 4 grupper som elevene ble delt inn i. Lagene het Løve, Elg, Pingvin og Hai. Lag Elg var i gymsalen med Mario. Lag Pingvin var med Annika og gikk skattejakt. Lag Løve var med[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *