Pedern

Pedern

Hvem er Tord?

Martin Holte, elev på Media
Martin Holte, elev på Medialinja 2016-2017

 

 

 

 

 

 

Hvem er Tord Stamnes Bjørnerset?

Jeg er født i Finnmark den 01.01.98, jeg har flytta totalt 4 ganger, har bodd i Bjugn siden jeg var 6 år.

Hva liker du å gjøre?

Jeg liker å lese, leser mest manga og noveller, jeg liker også å se på tv-serier og anime.

Hvorfor valgte du Peder Morset folkehøgskole?

Jeg møtte  Jon Arild på Fosen Videregående og ble litt interessert og mer interesse kom da foreldrene mine hadde snakket litt om det.

Trives du på Peder Morset så langt?

Jeg trives greit etter den første uka.

Andre saker

Hva vi gjør på Digitale media

Vi på Digitale media lager radiosendinger til Radio PMF, TV-sendinger til PMF TV og nyheter til vår skoleavis Pedern. Dagen starter med at vi tar en samling når alle har kommet der vi spør hva den enkelte har lyst til å jobbe med og hvor vi fordeler arbeidsoppgaver. Hvis vi skal[…]

Les mer »

Thea Mørk

Ukas Håndballspiller er Thea Mørk som er født 5. April 1991 i Oslo. Thea spiller for Larvik HK sammem med sin tvillingsøster Nora Mørk. Thea begynnte i Bækkelaget som 5-åring, sammen med sin tvillingsøster Nora og storesøsteren Kaja. Moren deres Tiril var treneren deres i Bækkelaget. I 2007/2008 sesongen meldte[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *