Pedern

Pedern

Hvem er Tord?

Martin Holte, elev på Media
Martin Holte, elev på Medialinja 2016-2017

 

 

 

 

 

 

Hvem er Tord Stamnes Bjørnerset?

Jeg er født i Finnmark den 01.01.98, jeg har flytta totalt 4 ganger, har bodd i Bjugn siden jeg var 6 år.

Hva liker du å gjøre?

Jeg liker å lese, leser mest manga og noveller, jeg liker også å se på tv-serier og anime.

Hvorfor valgte du Peder Morset folkehøgskole?

Jeg møtte  Jon Arild på Fosen Videregående og ble litt interessert og mer interesse kom da foreldrene mine hadde snakket litt om det.

Trives du på Peder Morset så langt?

Jeg trives greit etter den første uka.

Andre saker

Hva skal du bli når du blir stor?

Først, – takk for stafettpennen jeg fikk fra Jon O, det blir jo i utgangspunktet det samme som å hoppe etter Wirkola! Jeg skal gjøre mitt for å prøve å bringe den videre, så den ikke stopper hos meg. Det jeg mente å skrive om er litt om livet og[…]

Les mer »

Filmfestival på PMF

Lørdag 6. februar var tiden inne for den siste elevkvelden arrangert av noen av husene. Da var det endelig hus 6, 7 og 8 sin tur til å ordne i stand en hyggelig kveld for resten av skolen og besøkende. Disse husene hadde valgt temaet kino. Så den røde tråden[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *