Pedern

Pedern

Hvem er Tord?

Martin Holte, elev på Media
Martin Holte, elev på Medialinja 2016-2017

 

 

 

 

 

 

Hvem er Tord Stamnes Bjørnerset?

Jeg er født i Finnmark den 01.01.98, jeg har flytta totalt 4 ganger, har bodd i Bjugn siden jeg var 6 år.

Hva liker du å gjøre?

Jeg liker å lese, leser mest manga og noveller, jeg liker også å se på tv-serier og anime.

Hvorfor valgte du Peder Morset folkehøgskole?

Jeg møtte  Jon Arild på Fosen Videregående og ble litt interessert og mer interesse kom da foreldrene mine hadde snakket litt om det.

Trives du på Peder Morset så langt?

Jeg trives greit etter den første uka.

Andre saker

Alle på Gjøversalen

Uansett distanse og tid: Her skulle alle opp!   Lørdag 5. september var en spennende dag for alle på Peder Morset folkehøgskole, vi skulle prøve å nå kanskje skolens største mål før juleferien. Tittelen sier alt. Alle skal opp på Gjøversalen. Gamle som unge. Nye som erfarne. Det var en[…]

Les mer »

Intervju med servitører på PMF-kaféen

I anledning kaketesten 2015 snakket vi også litt med to av servitørene, Tale og Iver. Hvordan er det å jobbe på kaféen?  Iver: Det er ganske morsomt, vi lærer mye. Thale: Kjempe kjekt og koselig. Hva synes du er best med å jobbe på kaféen? Iver: Det jeg synes er best[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *