Pedern

Pedern

Hva vi gjør på Digitale media

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Vi på Digitale media lager radiosendinger til Radio PMF, TV-sendinger til PMF TV og nyheter til vår skoleavis Pedern.

Dagen starter med at vi tar en samling når alle har kommet der vi spør hva den enkelte har lyst til å jobbe med og hvor vi fordeler arbeidsoppgaver.

Hvis vi skal lage radiosending så får vi forskjellige oppgaver. Noen må være programleder, noen må være MAC-tekniker, noen må være musikkprodusent og noen må være lydtekniker. Programlederne får også oppgave å skrive manus til radiosendingen. Når vi har radiosendinger så kommer intervjuer og reportasjer vi har gjort godt med.

Når vi skal lage TV-sending må vi også der ha programledere, intervjuer, saker og reportasjer. Temaene har bla. annet vært hva vi har gjort i høstferien og vi har også vist frem noen av musikkvideoene som vi har laget.

Når vi skal skrive artikler til Peder’n så må vi ha noe å skrive om og helst også noen bilder. Alle artiklene skal legges til i en kategori så de blir enkelt å finne. Personen som skriver artikkelen skal også legge til bilde av seg selv.

Når dagen er ferdig (og av og til også før lunsj) så samles vi alle rundt bordet og går gjennom hva vi har fått til og hvordan dagen har vært. Av og til blir vi også fortalt hva som er viktige gjøremål for morgendagen.

Det som er sikkert ved å være elev på Digitale media er at ingen dag er lik og at vi får mange morsomme stunder sammen.

Andre saker

Regional samling om bærekraft

Elisabeth og Guro fra Fremtiden i våre hender fikk et par eksklusive PMF-votter av Einar før de dro. I går kom det masse forskjellige folkehøgskoler, ansatte og elever på besøk hos oss, og vi ble kjent med hverandre og viste dem rundt hele skolen og spiste felles lunsj og middag[…]

Les mer »

Den Store Kaketesten 2018

I forrige uke var vi på Medialinja på skolens egen kafé på Tømra og foretok Den Store Kaketesten 2018. Kaféen kan friste med mange forskjellige slags kaker, og vårt mål var å smake på dem alle for så å kåre en vinner. Da vi kom til kaféen ble vi tatt[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *