Pedern

Pedern

Høye svev på Rypetoppen

 

Med sommerfugler i magen og medbragt kjøkkensjef.
Ingerid Elise Fjeld er miljøterapeut på Multisport og friluftsliv.
Ingerid Elise Fjeld er miljøterapeut på Multisport og friluftsliv.

 

Trøtte og med sommerfugler i magen satte Flexi og Multisport og friluftsliv seg inn i bilene en onsdags morgen. Målet for dagen var Rypetoppen adventurepark i Meråker. Sommerfuglene i magen ble ikke færre da vi fikk se klatreløyper høyt oppe i trærne. Vi startet heldigvis med en runde i en lett treningsløype nær bakken.

IMG_0431

 

Alle kom raskt inn i sikringssystemet og løp videre til mer avanserte løyper. Plutselig skrek og hoiet det mellom trærne, elever og lærere kom i full fart nedover zip-lines. Krevende hinder krevde samarbeid og noen ganger en håndsutstrekning fra en kamerat. I løpet av dagen beseiret elever blant annet «Tarzanhopp», «Dompappen» og «Nøtteskrika».

IMG_0386

Sommerfuglene i magen gikk over til å bli en god mestringsfølelse. Det ble gitt high fives, klapp på skuldra og tatt selfies. Dagens høydepunkt var for mange var «Ørna», tre lange zip-lines over et stort juv med vann under. Det var flott utsikt, for de som turte å holde øynene åpne. Mange pushet sine egne grenser og fikk kjenne på adrenalinet akkurat her.

IMG_0450

IMG_0447Timene i klarteparken fløy så fort at få tok seg tid til pauser. Det var derfor stor glede da kokken Trond tente opp grillene og serverte en god burgermiddag. Han ble sammenlignet med Hellstrøm og ønsket velkommen på nye turer.  Det var tommel opp og jubel fra samtlige da dagen ble avsluttet.

DSC_0561

 

 

Andre saker

Husdag (5 + 8)

På torsdagen hadde vi på Hus 5 og Hus 8 husdag. Vi startet dagen med svømming i bassenget klokka sju (vi hadde også snøbading). Etterpå var vi på frokosten og så gikk vi til huset og vasket. Noen av oss var i skolekjøkkenet og starte å lage mat til lunsj, for vi[…]

Les mer »

Nå har vi endelig fått inn en tegneserie. Den er laget av Maria på hus 5. Tegneserien handler om en som heter Bob Kåre. Det kommer flere episoder med Bob Kåre. Så det er bare å følge med.     Vi i redaksjonen oppfordrer flere til å lage tegneserier til Pedern.[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *