Pedern

Pedern

Høye svev på Rypetoppen

 

Med sommerfugler i magen og medbragt kjøkkensjef.
Ingerid Elise Fjeld er miljøterapeut på Multisport og friluftsliv.
Ingerid Elise Fjeld er miljøterapeut på Multisport og friluftsliv.

 

Trøtte og med sommerfugler i magen satte Flexi og Multisport og friluftsliv seg inn i bilene en onsdags morgen. Målet for dagen var Rypetoppen adventurepark i Meråker. Sommerfuglene i magen ble ikke færre da vi fikk se klatreløyper høyt oppe i trærne. Vi startet heldigvis med en runde i en lett treningsløype nær bakken.

IMG_0431

 

Alle kom raskt inn i sikringssystemet og løp videre til mer avanserte løyper. Plutselig skrek og hoiet det mellom trærne, elever og lærere kom i full fart nedover zip-lines. Krevende hinder krevde samarbeid og noen ganger en håndsutstrekning fra en kamerat. I løpet av dagen beseiret elever blant annet «Tarzanhopp», «Dompappen» og «Nøtteskrika».

IMG_0386

Sommerfuglene i magen gikk over til å bli en god mestringsfølelse. Det ble gitt high fives, klapp på skuldra og tatt selfies. Dagens høydepunkt var for mange var «Ørna», tre lange zip-lines over et stort juv med vann under. Det var flott utsikt, for de som turte å holde øynene åpne. Mange pushet sine egne grenser og fikk kjenne på adrenalinet akkurat her.

IMG_0450

IMG_0447Timene i klarteparken fløy så fort at få tok seg tid til pauser. Det var derfor stor glede da kokken Trond tente opp grillene og serverte en god burgermiddag. Han ble sammenlignet med Hellstrøm og ønsket velkommen på nye turer.  Det var tommel opp og jubel fra samtlige da dagen ble avsluttet.

DSC_0561

 

 

Andre saker

  Søndag 23.8.15 Da jeg først kom hit så var det litt rart, fordi jeg visste ikke hvem folk var osv. Jeg hadde blitt kjent med ei jente i forveien, og jeg gledet meg veldig mye til å se henne. Det var veldig fint vær ute, varmt og godt. Min pappa[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *