Pedern

Pedern

Høye svev på Rypetoppen

 

Med sommerfugler i magen og medbragt kjøkkensjef.
Ingerid Elise Fjeld er miljøterapeut på Multisport og friluftsliv.
Ingerid Elise Fjeld er miljøterapeut på Multisport og friluftsliv.

 

Trøtte og med sommerfugler i magen satte Flexi og Multisport og friluftsliv seg inn i bilene en onsdags morgen. Målet for dagen var Rypetoppen adventurepark i Meråker. Sommerfuglene i magen ble ikke færre da vi fikk se klatreløyper høyt oppe i trærne. Vi startet heldigvis med en runde i en lett treningsløype nær bakken.

IMG_0431

 

Alle kom raskt inn i sikringssystemet og løp videre til mer avanserte løyper. Plutselig skrek og hoiet det mellom trærne, elever og lærere kom i full fart nedover zip-lines. Krevende hinder krevde samarbeid og noen ganger en håndsutstrekning fra en kamerat. I løpet av dagen beseiret elever blant annet «Tarzanhopp», «Dompappen» og «Nøtteskrika».

IMG_0386

Sommerfuglene i magen gikk over til å bli en god mestringsfølelse. Det ble gitt high fives, klapp på skuldra og tatt selfies. Dagens høydepunkt var for mange var «Ørna», tre lange zip-lines over et stort juv med vann under. Det var flott utsikt, for de som turte å holde øynene åpne. Mange pushet sine egne grenser og fikk kjenne på adrenalinet akkurat her.

IMG_0450

IMG_0447Timene i klarteparken fløy så fort at få tok seg tid til pauser. Det var derfor stor glede da kokken Trond tente opp grillene og serverte en god burgermiddag. Han ble sammenlignet med Hellstrøm og ønsket velkommen på nye turer.  Det var tommel opp og jubel fra samtlige da dagen ble avsluttet.

DSC_0561

 

 

Andre saker

Gunnar Arne Isaksen på besøk

  Fredag 8. og lørdag 9. april fikk vi besøk på Peder Morset. Jeg skal fortelle om fredagen som var ganske interessant. Vi var i gymsalen der Gunnar Arne Isaksen skulle aktivisere oss med all slags mulig sprell. Han hadde med seg Gunnar Jarle Drivvold som sin makker. Begge to[…]

Les mer »

Indiana Jones er en filmkarakter fra fire amerikanske filmer fra 1981-2008. Rollen har flere andre navn/kallenavn i filmene; Dr Henry Walton Jones Jr., Indy, Doctor Jones, Jones etc. Han lever på 1930-tallet og er egentlig en altmuligmann; arkeolog, professor, lærer, eventyrer, oppdager/utforsker og motstandsmann under krigen. Utenom filmene har det blitt[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *