Pedern

Pedern

Hesteprosjekt

 

Vilde Berget er elev på Flexi.
Vilde Berget er elev på Flexi.

Lørdag den 7. November var det hesteprosjekt. Det var hestelinja som hadde ordnet i stand til en fin dag ute. Det var forskjellige poster vi skulle på den dagen, vi ble delt inn i grupper.

Postene var:

– møkke

– pynting av hest

– styrke

– ridning

– bålkos

– quiz

– fikse et hodelag

– kjøring

 

IMG_7467

 

Du måtte ikke gjøre alle postene men om du gjorde mange så kunne du jo vinne premie. Du fikk underskrift fra de postene du hadde vært på, når du hadde gjort alle postene kunne du gjøre dem om igjen om du syntes noen av postene var ekstra morsomme så kunne du gå og ta den igjen og få en underskrift til.

 

IMG_7469

Vi var veldig heldige med været den dagen, på starten av dagen var det jo regn men etter morgensamlinga så blei det strålende sol så vi fikk en kjempefin dag ute. Jeg syntes det var veldig morsomt lørdagsprosjekt. Fikk jo utfordre seg litt for de som ikke er så glad i hest. Så jeg syntes mange av elevene var veldig tøffe. Hestelinja hadde gjort en kjempegod jobb for å få til en så herlig dag.

IMG_7203IMG_7281

IMG_7471IMG_7446

 

 

 

 

 

Andre saker

Thilo fra Belgium

Hei Hei, Jeg kommer fra Belgium og snakker litt norsk, tysk, engelsk og fransk. Jeg bor i Peder Morset folkehøgskole. Jeg går på idrett og friluftsliv. Now I continue in english. I love all kind of sports, downhill ski, kajak, badminton and bicycle.  

Les mer »

Kursuke tirsdag: Smart mat

I dag tok jeg turen opp på skolekjøkkenet for å se om kurset Smart mat laget noe god mat. Jeg ble ikke skuffet. Det duftet herlig allerede før jeg kom inn døra og på skolekjøkkenet var det mange flinke kokker. Dagens meny var kylling, wok og blåbærterte. De hadde det[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *