Pedern

Pedern

Hei hei fra Annika

Annika Ebert, volontør ved Peder Morset folkehøgskole
Annika Ebert, volontør 2016-2017

 

Hei!

Jeg heter Annika. Jeg er 18 år gamle. Jeg kommer fra Tyskland. Jeg bor i Berlin, nå bor jeg i Selbustrand. Jeg er volontør på Peder Morset folkehøgskole. Jeg bor med Antonia, Thilo, Mario og Maxime.

I decided to become a volunteer in Norway to help other people, to learn Norwegian and more about the Norwegian culture. I have been in Norway quite often for spending holidays and now I can stay one year.

I like ball sports and skiing. I also like reading and being in the nature. At Peder Morset I’m joining Kunst og Design because I like handcrafting.

Ha det bra og vi sees!

My Blog about my time in Norway: http://annika-im-land-der-trolle.blogspot.no/

Andre saker

Kursuke tirsdag: Dans

    Da har jeg kommet inn til en annen verden hvor folk nøyt hvert steg de tok og gjorde de noen feil så lo de og prøvde på nytt. Der så jeg Kara og Samira lære de unge spreke menneskene som var så flinke at jeg nesten ikke kunne[…]

Les mer »

Linjenytt fra Digitale media

Hele gjengen samlet foran sin naturfotoutstilling, som kan beskues i hallen i skolebyggets første etasje. Her på linja Digitale media holder vi på med fotografering, intervjuer, redigering og mye mer. Det er vi, sammen med de på valgfag Media, som skriver her i skoleavisen til PMF. Det finnes allerede artikler[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *