Pedern

Pedern

Hei hei fra Annika

Annika Ebert, volontør ved Peder Morset folkehøgskole
Annika Ebert, volontør 2016-2017

 

Hei!

Jeg heter Annika. Jeg er 18 år gamle. Jeg kommer fra Tyskland. Jeg bor i Berlin, nå bor jeg i Selbustrand. Jeg er volontør på Peder Morset folkehøgskole. Jeg bor med Antonia, Thilo, Mario og Maxime.

I decided to become a volunteer in Norway to help other people, to learn Norwegian and more about the Norwegian culture. I have been in Norway quite often for spending holidays and now I can stay one year.

I like ball sports and skiing. I also like reading and being in the nature. At Peder Morset I’m joining Kunst og Design because I like handcrafting.

Ha det bra og vi sees!

My Blog about my time in Norway: http://annika-im-land-der-trolle.blogspot.no/

Andre saker

Jesse og Lydia

Jesse og Lydia traff hverandre på PMF i 2008. De holder fortsatt sammen. Foto: privat. Hei folkens! For noen måneder siden var det gammelelvtreff, som jeg dessverre ikke kunne komme på, men jeg vil herved bruke anledningen til å si at jeg savner alle fine folka på PMF og den[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *