Pedern

Pedern

Gutteprosjekt og guttefest

Amund Fagerholt er elev på Multisport
Amund Fagerholt
er elev på Multisport

IMG_7621

På lørdagen hadde vi gutteprosjekt. Det var forskjellige poster. Vi hogde ved, kjørte radiostyrt bil, løpte rundt bassenget med en kondom, musikkquiz, dro en buss med tau og mye mer. Jeg synes at aktivitetene var morsomme og spennende.

Senere den dagen hadde vi guttefest. På guttefesten var vi vikinger. Vi hadde forskjellige leker, videoer og sanger. Maten vi spiste var spareribs og den var kjempe god. Vi hadde også en nakenkalender der vi gutta poserte naken og det syntes jentene at det var gøy. Til slutt på festen danset vi og hadde det artig. Jeg syntes at festen var gøy og alle koste seg å lo. Jeg håper at jentefesten blir like bra som vår.

Andre saker

Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen

Foto: www.adressa.no Onsdag den 19. april var hele skolen på Trøndelag teater i Trondheim. Vi så musicalen «Robin Hood Rai Rai i Sherwoodskogen». Forestillingen handlet om at Robin Hood var forelsket i Marion. Hun hadde laget en avtale med sheriffen, at hun gjør hva som helst for å spare livet til Robin[…]

Les mer »

Påskeferien

Ja, det har vært påskeferie og jeg har stått masse på slalom og det gikk fint. Først så kjørte jeg på Bjorli og hoppet litt på big jump og broren min tok en 360 på et hopp. Når jeg var hjemme så skrudde jeg bil og var på treningssenter og[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *