Pedern

Pedern

Grottetur med Idrett og friluftsliv

Kaja i kravleposisjon over en sprekk inne i grotten.

På onsdag reiste til Idrett- og friluftslivlinja til Værdal på grotteekspedisjon. Oppgaven var enkel, alle måtte samarbeide for å komme seg forbi alle hinderne på vei inn. Et av hinderne er blant annet at det renner en bekk igjennom hele grotten, for å unngå å havne i den må man balansere på berget og finne fotfeste.  Med mye godt samarbeid kom alle seg inn i senteret i grotten og kunne ta seg en vel fortjent hvil, eller utforske nye smale ganger videre innover i ukjente avkroker.

img_0477
Inne i senteret i grotten er det nok takhøyde til at noen få kan stå oppreist, mens de fleste må ligge eller stå på huk. Dette er en naturlig hvileplass når man har kravlet rundt inne i kalkgrotten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre saker

Kursuke tirsdag: Klatring

I dag, tirsdag, gikk jeg ned til gymsalen med spørsmålet om jeg kunne få klatre opp for å ta bilder ovenfra av de som drev og klatret. Da jeg kom for å ta bilder var det noen som klatret i veggen inne i gymsalen og noen som var i buldrerommet.[…]

Les mer »

Kursuke tirsdag: Adrenalinvukku

I dag tirsdag har Adrenalinvukku vært og padla kano i første økt. I den sammenheng dro de også kanoen opp en vannrenne og «akte» ned. De så ut til å ha det veldig moro, selvom kanoen ble fylt med en del vann.      

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *