Pedern

Pedern

Grottetur med Idrett og friluftsliv

Kaja i kravleposisjon over en sprekk inne i grotten.

På onsdag reiste til Idrett- og friluftslivlinja til Værdal på grotteekspedisjon. Oppgaven var enkel, alle måtte samarbeide for å komme seg forbi alle hinderne på vei inn. Et av hinderne er blant annet at det renner en bekk igjennom hele grotten, for å unngå å havne i den må man balansere på berget og finne fotfeste.  Med mye godt samarbeid kom alle seg inn i senteret i grotten og kunne ta seg en vel fortjent hvil, eller utforske nye smale ganger videre innover i ukjente avkroker.

img_0477
Inne i senteret i grotten er det nok takhøyde til at noen få kan stå oppreist, mens de fleste må ligge eller stå på huk. Dette er en naturlig hvileplass når man har kravlet rundt inne i kalkgrotten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre saker

I helga var det gammelelevtreff på PMF. Lørdagsprosjektet var fordelt på fire ulike aktiviteter. Det var quiz, ballspill, linedance og pynting til fest. Gruppene var både gamle og nye elever sammen.

Les mer »

Kursuke mandag: Batikk

Vi går ned på formingsrommet der Batikk-gjengen sitter og pusler med enten å male, tørke stoff eller diskutere. De kan lage mye forskjellig og her er det bare kreativiteten som setter grenser. Jeg tok med meg Ådne og Sivert for å ta bilder, intervju tre personer og stille de tre[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *