Pedern

Pedern

Gammelelevtreff

Denne gjengen gikk her for 5 år siden.

Hver høst har vi gammelelevtreff på PMF. Da inviterer vi til gjenforening av elevene som gikk her for 10, 5 og 1 år siden.

Fredag i forrife uke kom det mange tidligere elever til Peder Morset folkehøgskole. Gammelelevtreffet var fra 23-25 september. For mange var det nok høstens vakreste eventyr. Det var ca 94 stk som kom av gamle elever. Alle ansatte og elever jobbet i forkant for å legge tilrette slik at oppholdet ble optimalt for alle. Gjensynsgleden var stor, latter og smil lå som et teppe over hele skolen denne helgen.

Fjorårets elever.

Lørdag morgen var det mange folk til frokost, det var nesten stappfult i matsalen. Rett etter frokosten var det lørdagsprojekt der fikk vi vite hvilken gruppe vi var på med de tidligere elever. Etter at vi fikk vite hvilken gruppe vi var på skulle vi innom forskjellige stasjoner for å gjøre en del aktiviteter. En av stasjonene var at vi skulle innom gymsalen og holde på med litt aktiviteter slik at man kunne bli litt bedre kjent med hverandre. Etter at vi hadde vært i gymsalen skulle vi innom formingen og tegne et bilde av Joe, når vi var ferdige på formingen skulle vi gå en tur til melkerampa.

Lørdagskvelden ble det festmiddag for alle elevene, både gamle og nye elever. På festmiddagen kom Solan Gundersen og Ludvig på besøk for å underholde og snakke før det ble middag og mellom pausene i middagen. Etter middagen ble det dansing i gymsalen, det var leid inn en DJ som het DJ Charlie, som styrte musikken. Alle elevene gikk ut på gulvet for å danse og ha det gøy. Det ble en pause med kaker og brus før festen fortsatte.

Disse gikk her for 10 år siden.
Disse gikk her for 10 år siden.
God stemning før festmiddag
God stemning før festmiddag.
Solan og Ludvig på besøk
Solan og Ludvig på besøk.
Takker de som har jobbet på kjøkkenet for maten de har laget
Vi takker de som har jobbet på kjøkkenet for maten de har laget.
Jon Osen er forsanger på kringsat av fiender
Jon O er forsanger på Kringsatt av fiender.
Solan og Ludvig har blitt scene ramper
Solan og Ludvig gjør rampestreker.
Dj Charlie eier festen
DJ Charlie eier festen.
Storkoser seg på fest
Årets elever koser seg også på fest.
Ingrid danser til macarena
Ingrid danser til macarena.
Slapper av i pausen
Slapper av i pausen.
Pål den store danse løven danser sammen med Bjørnhild
Pål den store danseløven danser sammen med Bjørnhild.
Macarena dansen
Macarenadansen.
Karoline og venninne danser
Karoline og venninnene fra gamle dager danser.

Søndagen ble gammelelevtreffet avsluttet med varm lunch for alle sammen før alle de tidligere elevene dro hjem, det ble en vemodig dag for andreårselevene og se at venner og kjente dro hjem igjen. Det ble ganske mye roligere og stille etter at de dro, det ble heller ikke så mye folk som det hadde vært i helgen, og det var veldig godt for de nye elevene.

Avslappning etter gammelelevtreffet
Avslapning etter gammelelevtreffet.

Skrevet av:

Robert Norli Hamnes, Elev på media 2016-2017
Robert Norli Hamnes,
elev på Medialinja 2016-2017

 

 

Andre saker

Flexiprosjekt

Lørdag den 28. November hadde vi Flexiprosjekt her på PMF. Siden mesteparten av flexilinja var på Lanzarote var det egentlig litt rart å skulle ha dette prosjektet men det ble bra allikevel. Det aller første vi gjore var å synge bursdagssangen for Ingrid på hus 2. Etter frokost møtte vi[…]

Les mer »

Torsdag kveld var hestelinja på travbanen i Selbu. Vi skulle på kurs arrangert av Neadalen Hestesportklubb, med Trine som er veterinær. Vi fikk beskjed ved frokosten at vi måtte smøre matpakke som vi kunne spise til kveldsmat og vi fikk også beskjed om at vi skulle møte opp utenfor matsalen[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *