Pedern

Pedern

Friluftslivets dag

Her ser dere meg skyte med pil og bue.

 

Vilde Berget er elev på Flexi.
Vilde Berget er elev på Flexi.

Lørdag 12. september var det friluftslivets dag her på Peder Morset folkehøgskole. Det var forskjellige aktiviteter vi kunne gjøre i løpet av dagen fra 11.00 til 15.00.

Padling, fisking, ridning, luftgevær, spikking /kløyving og bueskyting. Sola var fremme og det var utrolig fint å ha en sånn dag med fint vær. Når man hadde gjort en del aktiviteter så kunne man få premie fra Trondheimsregionens friluftsråd.

Jeg synes det var en kjempefin ting å ha som lørdagsprosjekt.

Det var mange forskjellige aktiviteter som jeg ikke hadde prøvd så jeg måtte prøve  noen av  aktivitetene, men det var ikke alle jeg turte med en gang, men jeg prøvde voltige på hesteryggen og det var utrolig morsomt. Bueskyting hadde jeg heller ikke prøvd, men jeg klarte jeg faktisk å treffe ballongen som var på blinken. På slutten så blei det premie på meg også.

Dagen var vellykket.

IMG_5059

 

Andre saker

Valentine feires også i Bomba

Den 11.02.16 var det tid for å la romantiken blomstre i Bomba. Det var nemelig valentines Bomba den dagen. Ved inngangen fikk vi utdelt noen selvlysende bånd i forskjellige farger. Rød fikk du hvis du var opptatt og hadde kjæreste, gult om du hadde noen i kikkerten og blåt om[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *