Pedern

Pedern

Friluftslivets dag

Her ser dere meg skyte med pil og bue.

 

Vilde Berget er elev på Flexi.
Vilde Berget er elev på Flexi.

Lørdag 12. september var det friluftslivets dag her på Peder Morset folkehøgskole. Det var forskjellige aktiviteter vi kunne gjøre i løpet av dagen fra 11.00 til 15.00.

Padling, fisking, ridning, luftgevær, spikking /kløyving og bueskyting. Sola var fremme og det var utrolig fint å ha en sånn dag med fint vær. Når man hadde gjort en del aktiviteter så kunne man få premie fra Trondheimsregionens friluftsråd.

Jeg synes det var en kjempefin ting å ha som lørdagsprosjekt.

Det var mange forskjellige aktiviteter som jeg ikke hadde prøvd så jeg måtte prøve  noen av  aktivitetene, men det var ikke alle jeg turte med en gang, men jeg prøvde voltige på hesteryggen og det var utrolig morsomt. Bueskyting hadde jeg heller ikke prøvd, men jeg klarte jeg faktisk å treffe ballongen som var på blinken. På slutten så blei det premie på meg også.

Dagen var vellykket.

IMG_5059

 

Andre saker

Hva gjorde dere i vinterferien?

      Juliane: -Hun har gjort mange ting. Først var hun på hestelinjetur. Fra mandag til fredag, var hun på besøk til venner hun kjenner fra Østerrike, de bor i Hamar. På fredagskvelden kom hun tilbake også spiste Justine, Rebecca og hun på Egon i Trondheim. På lørdag ridde[…]

Les mer »

Den 5. august var det klart for årets første lørdagsprosjekt, Alle på Gjøversalen. Selv om det regnet var alle klare for å gå helt til topps. Da vi kom ca halvveis startet det å regne enda mer og det ble tyngre å gå gjennom myrene. Selv om de fleste var[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *