Pedern

Pedern

Friluftslivets dag

Her ser dere meg skyte med pil og bue.

 

Vilde Berget er elev på Flexi.
Vilde Berget er elev på Flexi.

Lørdag 12. september var det friluftslivets dag her på Peder Morset folkehøgskole. Det var forskjellige aktiviteter vi kunne gjøre i løpet av dagen fra 11.00 til 15.00.

Padling, fisking, ridning, luftgevær, spikking /kløyving og bueskyting. Sola var fremme og det var utrolig fint å ha en sånn dag med fint vær. Når man hadde gjort en del aktiviteter så kunne man få premie fra Trondheimsregionens friluftsråd.

Jeg synes det var en kjempefin ting å ha som lørdagsprosjekt.

Det var mange forskjellige aktiviteter som jeg ikke hadde prøvd så jeg måtte prøve  noen av  aktivitetene, men det var ikke alle jeg turte med en gang, men jeg prøvde voltige på hesteryggen og det var utrolig morsomt. Bueskyting hadde jeg heller ikke prøvd, men jeg klarte jeg faktisk å treffe ballongen som var på blinken. På slutten så blei det premie på meg også.

Dagen var vellykket.

IMG_5059

 

Andre saker

Larsens Topp 20 Uke 47

Larsens Topp 20 – Uke 47: Nico & Vinz – Our Love Nøthing Møre – Jenny Interphase – No One Else (Radio Edit) DJ Inappropriate – Allahu Akbar (Radio Edit) Axwell^Ingrosso – This Time Avicii – Sunset Jesus Tritonal – GAMMA GAMMA (Radio Mix) Robin Schulz & MOGUAI Ft. Solamay[…]

Les mer »

Vakre varierte Vang

Eg vil starte med å takke Heidi for utfordringa då ho sendte stafettpenna vidare til meg! Eg tykte det var vanskeleg å finne på noko å skrive om, men no har eg bestemt meg. Eg vil fortelja litt om mitt opphav og presentere vakre varierte Vang som er staden eg[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *