Pedern

Pedern

Fredagsbilder 8. september

I dag har jeg, Malin på hus 4, tatt noen bilder fra valgfagene strikking, hund og arbeidstrening. Jeg fikk også se prossesen under kakebakingen på arbeidstrening som de hadde bakt til PMF-kafeen som åpner idag.

Først gikk jeg ned til formingssalen, der møtte jeg en stille og rolig gjeng som strikket.

Her sitter Karen (hus 4), Emily (stipendiat hus 8), Malin S (hus 6) og Mathilde (hus 7)

Etter at jeg hadde vært nede hos strikkegjengen gikk jeg opp til det hvite huset (huset ovenfor skolebygget), opp trappa og inn til skolekjøkkenet. Der møtte jeg Robert, Ann-Kristin, Karoline og Marit som forberedte seg til å arbeide på PMF-kaféen som de skulle åpne for første gang dette skoleåret senere på dagen.

Robert hus 7 baker kaker til kaféen
Karoline hus 2 viser frem en kake hun har bakt

Etter at jeg hadde vært på det hvite hus hos arbeidstrening, gikk jeg meg en tur i solen nedover til ridehallen på Peder Morset, der møtte jeg på de som hadde valgfagmed hund, der øvde de på de agility, en form for hundesport som fokuserer på samspill og samarbeid mellom hund og hundefører i konkurranser.   

Her trener Adrian (hus 3) en hund til å hoppe over hinder

 

 

 

 

 

Innlegget er laget av: Malin Marie S. Johansen (Malla), som har Kunst og design som linje, og media og fotball som valgfag.

Andre saker

Piratfest

23 januar 2016 var det piratfest med Hus 2, 3, 4 i gymsalen. Da vi kom inn i gymsalen sto Hus 2, 3, 4 i rekke på venstre og høyre siden av bordet og Malene sto liksom oppi skipet. Da vi kom inn og fant en sitteplass og så sang vi Kaptain[…]

Les mer »

Lanzarote

Elever fra linjene Multisport og friluftsliv og Flexi koser seg på Lanzarote og har kommet godt inn i rytmen på sportsenteret Club La Santa. Her er det aktiviteter fra morgen til kveld. Det er flotte sportsfasiliteter som styrkerom, svømmebasseng og løpebane. Det er et stort utvalg av sportsutstyr for utlån.[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *