Pedern

Pedern

Første og andre skoledag på PMF

 

Søndag 23.8.15

Da jeg først kom hit så var det litt rart, fordi jeg visste ikke hvem folk var osv. Jeg hadde blitt kjent med ei jente i forveien, og jeg gledet meg veldig mye til å se henne. Det var veldig fint vær ute, varmt og godt. Min pappa og stemora mi hjalp meg med å pakke ut, slik at jeg ikke trengte å gjøre det alene. På kvelden dro foreldrene og det var litt trist, fordi vi ikke ser dem på en god stund. Men på kvelden så kom ikke hjemmelengselen, fordi jeg følte meg hjemme allerede.

Mandag 24.8.15

På mandag så hadde vi våre første hyggekveld med grilling. Vi sang, spiste mat og hadde det utrolig koselig. Det vi hadde til mat var hamburger og koteletter, og det var utrolig godt. Kokkene gjorde en god jobb.

Andre saker

Calvin Harris: multitalentet fra Skottland

  Calvin Harris                         Calvin Harris er artistnavnet til en skotsk DJ, plateprodusent, låtskriver og sanger. Han har blant annet jobbet for og med artister som Kylie Minogue, Dizze Rascal og Rihanna. Han er født Adam Richard Wiles i[…]

Les mer »

Tanker rundt en vott

Våren er like rundt hjørnet, innspurten på skoleåret er i gang og nå begynner det å krible i magen – skoleturen nærmer seg og forventingene ligger der. Jeg kjenner på denne følelsen. Den er kjent, jeg har kjent den mange ganger. I 1979 var det første gangen jeg fikk oppleve[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *