Pedern

Pedern

Første og andre skoledag på PMF

 

Søndag 23.8.15

Da jeg først kom hit så var det litt rart, fordi jeg visste ikke hvem folk var osv. Jeg hadde blitt kjent med ei jente i forveien, og jeg gledet meg veldig mye til å se henne. Det var veldig fint vær ute, varmt og godt. Min pappa og stemora mi hjalp meg med å pakke ut, slik at jeg ikke trengte å gjøre det alene. På kvelden dro foreldrene og det var litt trist, fordi vi ikke ser dem på en god stund. Men på kvelden så kom ikke hjemmelengselen, fordi jeg følte meg hjemme allerede.

Mandag 24.8.15

På mandag så hadde vi våre første hyggekveld med grilling. Vi sang, spiste mat og hadde det utrolig koselig. Det vi hadde til mat var hamburger og koteletter, og det var utrolig godt. Kokkene gjorde en god jobb.

Andre saker

Takk for et fint år!

Skoleåret 2015-2016 er ubønnhørlig slutt her på Peder Morset folkehøgskole, men minnene lever videre. Vi i redaksjonen vil gjerne få takke alle bidragsytere og lesere for året som gikk. Det kommer ikke til å være så mye aktivitet her på pedern.no i sommer, men i slutten av august er vi[…]

Les mer »

Elevkveld med hus 6, 7 og 8

Den lørdagen var det elevkveld med hus 6, 7 og 8. Temaet for kvelden var Hollywood, det vil si at vi når vi gikk ned til siste etasje ble vi fotografert av en paperazzi og vi fikk kjeks og en drink til velkomst mat. Det var kjempegodt. Underholdningen var blant[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *