Pedern

Pedern

Første og andre skoledag på PMF

 

Søndag 23.8.15

Da jeg først kom hit så var det litt rart, fordi jeg visste ikke hvem folk var osv. Jeg hadde blitt kjent med ei jente i forveien, og jeg gledet meg veldig mye til å se henne. Det var veldig fint vær ute, varmt og godt. Min pappa og stemora mi hjalp meg med å pakke ut, slik at jeg ikke trengte å gjøre det alene. På kvelden dro foreldrene og det var litt trist, fordi vi ikke ser dem på en god stund. Men på kvelden så kom ikke hjemmelengselen, fordi jeg følte meg hjemme allerede.

Mandag 24.8.15

På mandag så hadde vi våre første hyggekveld med grilling. Vi sang, spiste mat og hadde det utrolig koselig. Det vi hadde til mat var hamburger og koteletter, og det var utrolig godt. Kokkene gjorde en god jobb.

Andre saker

PMF lekene

Fra lørdag 12. mars til søndag 13. mars var det PMF lekene. På fredag den 11. mars kom elevene og assistentene på besøk hos oss på Peder Morset folkehøgskole og ble kjent med de nye og traff noen kjente ansikter. På lørdag så hadde vi en staffet og mange ga alt i[…]

Les mer »

Ungarer på prøverenn

  Det er ikke så mange skiløpere fra Ungarn selv om jeg har funnet ut at det er noen få. Men for nordmenn er det i alle fall ikke så kjent. Derfor var det litt latter da jeg skulle gå på ski på prøverennet før PMF-lekene. Jeg har da prøvd[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *