Pedern

Pedern

Første sending Radio PMF

Medialinja er godt i gang med sitt arbeid, og denne uka var det premiere på Radio PMF.

Onsdag 20. september hadde Medialinja sin første radiosending dette skoleåret. Vi hadde også en konkuranse sånn at folk kunne være med på den og vinne en premie. Det var en bra sending for 1. gang, det var ganske spennende syntes jeg, det var masse folk som hørte på radiosendinga. Vi brukte litt tid på å øve gjennom det vi skulle gjøre under sendinga.

Programlederne Ragnhild og Guro sitter i studio, mens teknikerne Joar og Benjamin styrer spakene.

Vi hadde alle våre egne oppgaver under sendinga. Vi hadde masse å gjøre den dagen. Det var artig å holde på med radiosending. Jeg har lyst til å gjøre det igjen. Vi begynte sendinga kl 16:30 og runda av kl 17:40. Alle var fornøyde med sendinga. Vi hadde 2 programledere, 1 producer, 1 Mactekniker og 1 lydtekniker. Jeg hadde oppgaven som Mactekniker.  Vi brukte det vi hadde tatt opp og redigert på forhånd. Det tok en stund å intervjue og redigere. Vi har jobba til sammen i 5 økter for å få til radiosendinga. Jeg gleder meg til å fortsette med radio.

Sendingene går direkte fra vårt studio og inn til TV-stua, hvor lytterne samles.

 

Andre saker

Fritidsledelse valgfag

Fritidsledelse er et valgfag der de blant annet planlegger Bomba som de legger en plan for. Bomba er fritidsklubben på PMF og avholdes annenhver torsdag. Det er råbra med Boma fritidsklubb, så de liker at folk kommer og har det gøy. Det er en bra gruppe med snille folk på fritidsledelse,[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *